Použítí domény bez hostingu

chtěl bych se zeptat, zda je možné u webzdarma použít doménu na jiném hostingu? díky
<HTML>Není. Nemáte zač.</HTML>
Úplně legálně (dle WZ pravidel) ne, pololegálně ano. Umístit na web vstupní stránku, která nebude kvalifikována jako zakázaná vstupní stránka (viz pravidla a časté diskuze zde), ostatní obsah mít jinde a odkazovat se na něj. Taky je možné použít rámy, pak v addressbaru zůstanewz adresa, ale v těch rámech může být obsah odjinud.
Pravděpodobně řeším podobný problém. Zaregistroval jsem si placenou doménu a chtěl bych na ni převést svoji prezentaci z Webzdarma, avšak zároveň zachovat svoji doménu na wz.cz fuknční, aby odkazovala na nové stránky. Nebylo by takové "přesměrování" možné třeba i za úplatu?
Děkuji.
Ivo: Pokud to bude statická stránka, která bude obsahovat reklamu WZ, odkaz na novou doménu a nějaký smysluplný text, pak můžete použít bez postihu. Přinejhorším zažádejte o penalizaci v podobě reklamní lišty bez nároku na navýšení.
S těmi rámy by se dalo vyřešit přechod z domémy WZ jinam. V jednom rámu nechat reklamu a druhý rám mít na novém umístění. Ve framesetu zadat "noindex,follow" a je to. Časem bude stará doména zapomenuta a zůstane jen nová.

Doufám, že tohle v rozporu s pravidly není.