chybové stránce 404 - stav 200 (úspěch)

Po přidání stránek na Google a při pokusu o jejich ověření se mi zobrazuje hláška "Zaznamenali jsme, že na vaší chybové stránce 404 (soubor nenalezen) se zobrazuje v záhlaví stav 200." Mělo by to znamenat, že se dotazovaný soubor na stránce nevyskytuje, ale opak je pravdou. Jak se server chová a proč vrací tuto hlášku. Dokážete mi, prosím, poradit?
Děkuji
Ono to bude asi tím, že při chybových stavech používá přesměrování. Pokud se objeví chyba, tak načte standardní chybovou stránku (stav 404 nebo jiný). Ovšem tato stránka v sobě obsahuje přesměrování na grafickou podobu chybových hlášek a jelikož se jedná o klasickou existující stránku, tak vrací stav 200.
muzes si udelat vlastni stranku pro 404, pak to delat nebude. navod: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?15
no mě spíš jde o to, aby to sežral ten automat googlu a ověřil mi stránky. Přesměrování asi neovlivním. Jsem v tomto začátečník, ale nechápu, proč vůbec k přesměrování dochází - pokud je tam chyba, ať systém vrátí chybu, nebo naopak potvrdí správnost - to asi Google očekává.
Tak zobrazení a vzhled chybových hlášek je v kompetenci majitele serveru. Pokud použije přesměrováni, je jejich věc.

Jinak chybová hláška se zobrazuje hned v prvním požadavku. Že Google podporuje přesměrování, je zase jeho věc a je to také jeho chyba, že pak vyhodí tu hlášku o existenci neexistujícího.

Jinak jak psal Tonik, můžeš si vytvořit vlastní chybovou hlášku a zamezit přesměrování a zkrotit tak Google. Odkaz na návod ti uvedl.
Asi půjde o to, jak si tu hlášku přečteš (anebo jak ji pochopíš).
Koukni sem: http://www.w3.org/Protocols/HTTP/HTRESP.html
Dodatek:
<meta http-equiv="Content-Language" content="zh-cn"> - ? - pán je asi Číňan
<meta name="keywords" content="chata ubytování špička levné... atd. - klíčová slova mají být oddělená čárkou.
<meta name="description" content="Nějaký popis..."> - ? - chybí úplně

sitemap.xml zkus vytvořit přes tyhle stránky: http://www.xml-sitemaps.com/ - v tom tvém souboru chybí xml hlavička.
Pak se nediv, že je z toho Google jelen.
Číňan nee :) Dělal jsem stránky poprvé pomocí WYSIWYG, takže co si tam program namlátil, to tam mám :( Pokusím se to nějak vylepšit. Díky za komentář.