Soubory na serveru

Ahoj, Dobrý den,
nevím jak docílit toho, aby se mi po kliknutí na odkaz na stránce otevíraly soubory uložené na tomto serveru. Zřejmě zadávám špatně cestu, ale všechny tvary které jsem již našel jsem vyzkoušel a stále to nefunguje. Prosím nějaké polopatické vysvětlení.
Děkuji
<HTML>Příště uveď konkrétní případ, ať si nemusíme domýšlet či dokonce hledat na tvém webu nějaký chybný odkaz.

<a href="maliri.mysteria.cz//to/index.htm"><br>
je špatně. Pokud by šlo o soubor index.htm v adresáři to, tak odkaz by měl vypadat takto:<br>
<a href="to/index.htm"><br>
Akorát tenhle soubor se tam nenachází, tak už je jen na tobě aby sis správnou cestu doplnil.

http://polopate.jakpsatweb.cz/index.php?page=adresa</HTML>
Omlouvám se na nekompletnost informací, nemám zkušenosti se zdejším fórem a příště budu konkrétní. Problém ale spočívá v tom, že já ten soubor ve správci souborů v tom adresáři vidím.
S obrázkem se mi to podle vašeho postupu podařilo, nevím kde dělám chybu.

PS: nenašel jsem volbu k editování příspěvků, proto píši druhý post.
<HTML>K tvé smůle zrovna nemám přístup na server, kde je tvůj web, takže se sama nepodívám. Pokud tam tedy ten soubor máš, tak se musí jmenovat jinak než index.htm - případně adresář se nejmenuje to ale TO apod.. Pozor na velikost písmen, také windows si občas dělají legraci a pojmenují soubor index.htm.txt apod. Ten název prostě musí být jen index.htm.</HTML>
vše je malými písmeny, jak adresář tak název souboru. adresář "to" soubor "idex.htm", cesta /to/index.htm. Není třeba nějaká minimální velikost jakou soubor musí mít?
Tak už to funguje, nevím kde byla chyba. Prostě jsem přejmenoval soubor a jde to. Každopádně díky za rady, minimálně na to jak zadat správně cestu bych určite nepřišel:-).