Přesměrování

Jednomu člověku jsem napsal web. Svůj starý web má na tomto serveru.
Jak mám dát jeho zákazníkům vědět, co chodí na jeho web sem, že má nový web, když nemůžu použít přesměrování? Pravidla tohoto serveru to nedovolují.
<HTML>Automatické přesměrování samozřejmě použít nemůžeš, ale můžeš použít přesměrování po kliknutí na odkaz. Udělej nějakou smysluplnou stránku odkazující na novou adresu (tj. aby tam nebylo jen "Máme novou adresu, klikněte >>sem<<." - třeba popis co na nové stránce najdou, či novinky, prostě dle tvého uvážení), na které bude i banner, nejlépe nahoře.<br><br>
Ostatní adresy nech přesměrovávat automaticky na nové (pomocí přesměrování 301 Moved permanently). Po čase nechej přesměrovat i index. Webzdarma bude chvíli trvat, než dojde k smazání a do té doby si jak návštěvníci tak vyhledavače zvyknou na novou adresu a případné zrušení webu tedy nebude vadit.

http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=55827&t=55824
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=50007&t=49998</HTML>
Založila jsem si stránky na webzdarma, ale když se kdokoli jiný (kromě mě z mého počítače), pokusí na stránky dostat, automaticky je přesměrován na stránky úplně jiné (přesněji www.wayout.cz), přičemž mé stránky jsou www.fringecon.mystery.cz

Je pro mne velice důležité, aby se ostatní lidé na tyto stránky dostali, prosím poraďte, kde je problém či co mohu dělat.

Díky
JEHÉÉÉÉ! Ja jse idiot! Už jsem na to přišla...ale i tak díky za prostor k uvědomění si, jaký blb jsem :DDD
K díkům možná bude více důvodů, až na ty stránky něco kloudného dáš. :-)
PS: Fringe jsem začal náhodou sledovat cca předevčerem (fakt), docela se mi líbí tématicky. Kdyby se vystřihaly akční a blbé scény, těch dvacet minut by se z toho dalo slepit.