Zorazení www před doménou

Viděl jsem to a chtěl bych se zeptat jak udělat na WZ to, abych před doménou měl www např. www.nevim.wz.cz a né nevim.wz.cz. Prosím kdo byste věděl jak na to, tak mi pls napište do tohoto fóra.
Díky
Jak to udělat?
Jednoduše.
Prostě si to tam napiš.

Pokud máš doménu nevim.wz.cz, tak můžeš do adresního řádku zadat cokoliv co bude končit na nevim.wz.cz, např.
www.nevim.wz.cz
wwwwwww.nevim.wz.cz
damsitucochcuaporadtofunguje.nevim.wz.cz
atd....
Nemusíš nic nastavovat, prostě to tak funguje.
To myslíš jako při registraci? Tam dyš dám např. www.nevim.wz.cz tak mi to vynadá že tam nesmej bejt tecky. Pokud si myslel nekam jinam tak kam?
tim myslem, že jako doménu dám www.nevim
ne, ted jednoduse napis do tveho PROHLIZECE www.nevim.wz.cz a zobrazi se ti to samy co nevim.wz.cz ....
(a taky máme faq:
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?8)
Já jsem původně chtěl říct že to má napsat do adresního řádku prohlížeče jenže jsem si řekl že to není jediné místo kam se dá uvádět URL, tak jsem to neřekll. A vidím že to byla chyba ;-)
Moc díky :-)
Rundll32.exe... To je vireček blaster ne?
To je systemový soubor ...který může být napadený - pozor, dost často ho lidi mažou po oznámení falešné zprávy.
Rundll32.exe je utilitka na spusteni kodu z dll knihovny. Tudiz muze byt i virem, ac sam nenapaden.
www je zkratka pro "world wide web" coz je teda jakoby pred adresa pro prohlizec aby vedel ze to co zadavas ma hledat v internetu a ne v localhostu ale dnesni prohlizece to maj vychitany a www zadavat uz nikde nemusis