Jak velký soubor jde nahrát na server?

Ahoj, mam problém s tím, že nemůžu nahrát na server (nebo prostě do míst, kde se vyskytují stránky) soubor o velikosti 6 Mb, 11 MB. Menší soubory šli, ale (krom toho, že se prostě přes FTP nepřihlásim protože to neustále chce jméno heslo a nepřipojí se to) tohle ne. Zkouším-li ten phpWebftp 3.3, co je přístupný při přihlášení na účet na wz, tak mi to vždy napíše: "soubor nemůže být nahrán". Samozřejmostí je žádné vysvětlení, proč to vlastně nejde.
(jméno, heslo mám v pořádku, místa zabráno nemám ani 7 MB)

Jak velký soubor je tedy možné nahrát?
<HTML>Přes správce souborů je velikost omezena na 5 MB, přes ftp je to neomezené (tj. do velikosti tvého přiděleného prostoru).</HTML>
<HTML>Přijde mi celkem rozumné, že FTP server vyžaduje jméno a heslo...</HTML>
Děkuji za vysvětlení.

Nípal: No to sice jo, ale né klidně 100x za sebou. (já to zkoušel asi jen 30x, ale klidně se vsadim, že ani na stej pokus by to nevyšlo se připojit, aby to nahrálo...) Asi zkusim jinej komp.

mějte se
teda takhle: někde je chyba, když napíšu jméno, heslo (nebo už tam je od minula a je správné), kliknu a okamžitě (či po kratičké chvilce) je tam tento požadavek opět...
Jen doufám, že není chyba mezi klávesnicí a židlí ;-)
Ono není FTP jako FTP. Projdi si tohle FTP http://faq.webzdarma.cz/faq.php?ftp
<HTML>Gonzáles: Což může být špatnými přihlašovacími údaji, nebo zablokovanou IP adresou. Pokud máš jistotu, že to údaji není, zkus požádat Thalii o odblokování své IP adresy.</HTML>
Pro práci se soubory se využívají dvě metody.

FTP - Ideální prostředek pro práci se soubory. Není nijak limitován velikosti souboru. Žádost o heslo vyžaduje pouze jednou při přihlášení. Jestli žádá opětovné zadání, pak se pokus o připojení nepodařil. Tudíž je něco špatně. Špatné heslo nebo blokované IP. Nebo jde také o vypršení časového prodlevu.
Není-li možné přenést větší soubor, pak je buď překročená kapacita nebo máte nestabilní připojení.

Správce souborů - je pouze alternativou. Není to FTP v pravém slova smysl. Proto ho nelze porovnávat s FTP. Pracuje na webovém principu. Tudíž je limitován uploadem max 5MB souboru. Žádost o připojení je vyžadováno při každém načtení stránky. Toto je eliminováno použitím cookie. Je-li cookie povolené, pak přihlašování provádí za Vás a Vy to nepocítíte. Není-li povolen, pak přihlašování musí provádět uživatel při každém načtení stránky. Je-li v průběhu zobrazena hláška, že se nelze připojit k xxx, pak jste zadal chybné údaje nebo je blokován pro vícenásobné připojení.
Děkuji všem za podání vyčerpávajících informací a rad.
Už jsem to zprovoznil (nainstaloval si total comander a jako mávnutím kouzelného proutku to najednou šlo /*kroutím hlavou*/) a částečně i pochopil, kde byly chybičky.
Gonzáles