Dva účty na wz a u jednoho nefunkční ftp

Dobrý den,
spravuji zde dva účty: hamsoft.wz.cz a tj-chemicka.wz.cz.
A s tím druhým (tj-chemicka.wz.cz) mám problém: nemohu se u něj připojit přes ftp.
Na webové rozhraní se přihlásím bez problému, webový správce souborů také funguje, ale jakýkoliv pokus o přihlášení přes ftp končí hláškou Login Incorrect.
A přitom se ze stejného počítače normálně připojuji na ten první účet. Heslo neobsahuje žádné speciální znaky a je nemožné, abych ho zadal tolikrát špatně za sebou (ve webovém rozhraní se vždy trefím na první pokus :D).
Vzhledem k nefunkčnosti ftp pouze u jednoho účtu vylučuji chybu na své straně...
Nevěděl by někdo, kde může být problém?
Co takhle kouknout o jeden příspěvek níže?
http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=6
Ten příspěvek níže řeší pouze odblokování IP adres, ale nikde jsem neviděl řešení mého problému.
Předpokládám, že když to u jednoho účtu funguje, tak moje IP na blacklistu nebude.
Ale pokud založení tohoto tématu vadí, tak prosím moderátora, aby toto téma smazal nebo připojil k předchozímu tématu (pokud to je možné).
<HTML>No i jen zběžné pročtení posledních příspěvků v onom vlákně ukazuje, že to, že se na jiné wz účty připojíš, neznamená, že nemůže být IP blokovaná.

IP, která se zobrazuje u tvého příspěvku byla odblokována. Doufám, že to pomůže a budu moci téma uzavřít.</HTML>
Ve škole mi fungují oba účty, až přijdu domů, tak vyzkouším.
To má každá stránka vlastní blacklist, nebo co? Protože pak jinak nechápu, proč na jednu to jde a na druhou ne...
A to blokování IP adres mi přijde poněkud nešťastné, protože všude, kde se připojuji já, nejsem jediný, kdo danou IP adresu používá...
<HTML>Taky mi to příjde zvláštní, ale já neznám podstatu toho, jak to funguje. Jediné co vím, že blacklist je jen jeden.

Blokování IP adres je relativně nové opatření, protože těch napadených webů už bylo až moc a byli jsme docela zahlcení řešením dotazů a problémů s tím souvisejících. Po spuštění tohoto opatření došlo k znatelnému zlepšení. Samozřjmě by asi bylo lepší, kdyby si uživatelé mohli třeba sami povolovat IP pro přístup, nebo alespoň omezit přístupy jen na české IP (což je snad v plánu, ale rozhodně ne pro brzkou budoucnost). Ale zatím je to prostě tak, že se blokují IP, ze kterých dojde k napadení účtů na wz. Takže dokud mezi těmi, kdo mají stejnou IP bude někdo se zavšiveným počítačem, tak tu bude riziko, že se IP na seznam blokovaných bude dostávat i opakovaně.</HTML>
Díky za osvětlení. A omlouvám se za zbytečné založení nového vlákna.
Tak už se na to ftp připojím i u tj-chemicka.wz.cz. Díky moc za vyřešení.
Dobrý den,
mám stejný problém jako kolega. Mám účty vykupmoto.euweb.cz a motodily.euweb.cz a na ucet motodily se prihlasim pouze do administrace, ale na FTP nebo spravce souboru uz ne.
Predem dekuji za pomoc
<HTML>2Jan: IP u tvého příspěvku byla blokována, zkus to prosím teď znovu</HTML>
Já mám stejný problém s připojením se přes FTP na yjcfoto.wz.cz. šlo by to nějak .... děkuji ...
tak připojení bohužel stále nefunguje. Do administrace se připojím, na správce souborů ne :-(
<HTML>2Jan: a co ftp, to funguje? Správce je takovej nestabilní, občas se do něho nedá přihlásit, i když funguje. Je to jen taková alternativa pro případ, že by nejelo klasické ftp.</HTML>
FTP bohuzel taky nefunguje
<HTML>Ok, počkáme, co řekne admin, jestli není znovu na seznamu.</HTML>
<HTML>2Jan: tak bohužel, jak jsem teď zjistila, doména motodily.euweb.cz spadá už mnoho let pod anoweb.cz a je na ní už umístěna prezentace. Na wz.cz vůbec neměla jít registrovat, takže registrace na wz byla zrušena. Omlouváme se, ale budeš muset zvolit jinou doménu.</HTML>
Aha, tak proto :-) Vidíte, vůbec mě nenapadlo si doménu před vytvořením ověřit. Přesto díky za informaci
Dobrý den,
mám na webzdarma dva účty: www.pajacermakova.czweb.org a lf3staze.wz.cz.
U toho druhého mi přestal fungovat správce souborů, napíše mi to "Nemohu se přopojit k serveru lf3staze.wz.cz:21 s uživatelem lf3staze.wz.cz". Nainstalovala jsem si tedy Total Commander, ale nefungje mi připojení k FTP (píše to "Časový limit spojení vypršel").
Mohl by mi prosím někdo pomoci?
Díky
akurat som zalozil web klanu EC a nemozem sa dostat na FTP server
ec-klan.wz.cz: A co všechno jsi pro to udělal, aby ti FTP fungovalo? Nějaký log připojení by nebyl?
Zdravím, také na wz spravuji 2 servery(nevim.kvalitne.cz ; n3v1m.xf.cz), z nichž jeden slouží jako zkušební(n3v1m.xf.cz).Včera jsem začal na zkušení server kopírovat soubory. Dnes jsem pokračoval, ale ani Správce souborů na Vašem webu ani Total Commander mi nechtěl soubory zkopírovat. Vše se zkopírovalo tak jak má, ale zkopírované soubory se na webu prostě neukázaly.
Nebyl jsem si jist, jestli to nějak souvisí s tímto tématem, ale nechtěl jsem zakládat nové téma. Děkuji moc za odpověď.
já mám ten samí problém...taky mě štve nahrávat soubory po jednom, je to nepraktický, musím to vždy, když potřebuji něco aktualizovat tak složitě vše vymazat a zase aktualizované vše nahrát :-(
<HTML>2Matěj: jak neukázaly? A s původním tématem to opravdu nesouvisí, opravdu by bylo bývalo lepší založit téma nové.

2Samvoj: proč po jednom? A zkoušel si po nahrátí nových souborů je načíst pomocí CTRL+F5? (tj ze serveru a ne z paměti prohlížeče)</HTML>
Samvoj::: Na to, že "je to nepraktický" už před několika roky přišel jeden maník a vymyslel Total Commander (mimo jiné sice umí posílat na server soubory taky po jednom, ale v balíku i několik tisíc najednou).
Tady máš odkaz, jak s tím zacházet: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34