Spojení s databází

Ahoj, chtěla jsem si otestovat tvorbu stránek v redakčním systému wordpress, ale zasekla jsem se při spojení na wz - hláška "Nepodařilo se navázat spojení s databází" Mohl by mi prosím poradit někdo, kdo s wordpress dělá, jaké jméno databáze se zadává? Zkoušela jsem vše možné i nemožné - jméno databáze je/není shodné s uživatelským jménem? Děkuji za pomoc.
zkus tedy ještě toto:

http://www.webzdarma.cz/pp.html?2#3
https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql

jméno databáze není shodné s uživatelským jménem
Děkuji. Mysql jsem zkoušela - teď ještě jednou a přesto nic. Dle druhého odkazu vyzkoušeno... také bez úspěchu.
nad tabulkou se mi objevuje:

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/3w/unas.cz/k/wp-config.php) is not within the allowed path. (from /3w/unas.cz/k/kovarna-kamyk) in /3w/unas.cz/k/kovarna-kamyk/wp-admin/setup-config.php on line 46
/3w/unas.cz/k/wp-config.php

asi bude problém v této cestě, absolutní cesta do adresáře kam máš přístup je /3w/unas.cz/k/kovarna-kamyk. Není ta první cesta překlep, Wordpress neznám, ale tam, kde to ten soubor wp-config.php hledá, tam prostě nemůže.

Zkontroluj ty cesty
uff, celkem chápu, že je to nesmysl, ale nevím, jak na to... někde něco přepsat, že? :-) napovíš mi, kde?

Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/3w/unas.cz/k/wp-config.php) is not within the allowed path. (from /3w/unas.cz/k/kovarna-kamyk) in /3w/unas.cz/k/kovarna-kamyk/wp-load.php on line 32
Máš vůbec tu databázi aktivní?
ha, změnila jsem ručně údaje dle sql nastavení v souboru config.php a hláška se mi změnila

Error establishing a database connection
ano, databáze je aktivní.
Na stránce http://kovarna-kamyk.unas.cz/wp-admin/setup-config.php?step=1 máš chybovou hlášku - musíš vytvořit wp_config - pomocí zadání správných údajů do tabulky. Obsah těch tabulek najdeš v odkazech od -ds-. Databáze se určitě nejmenuje -wordpress-, jméno a aheslo k databázi - viz -ds-, databaze host = mysql.webzdarma.cz , table prefix nech jak je přednastaveno.
No jo - database host... Heuréka! Díky moc, jdu se ponořit do tajů wordpress, ale už teď to má jedno velké míííínus... :-) Fakt dík a dobrou chuť k nedělnímu obědu. :-)