reklamní lišta

Zdravím,
mám problém.
V nastavení mám jasně zvolené, že se reklamní lišta na mém webu www.vseproauto.unas.cz má zobrazovat dole na všech stránkách. U IE tomu tak opravdu je, ale třeba u FF se zobrazuje nahoře a ruší mi tím prowedení webovek.
Dá se s tím něco dělat.
Eventuálně: dá se připlatit, aby tam reklama nebyla vůbec?
Předem díky za odpovědi.
Lukáš
Reklama je vložená dole, jak je v nastavení jasně uvedeno - je potřeba uvědomit si, že "dole" znamená, že kód reklamy je vložen před </body>, a tam skutečně je. Kde se potom na stránce zobrazuje je jiná věc, to je záleží na tom jak jsou stránky napsané.
Reklama se dá umístit na přesně požadované místo pomocí značek, jak je uvedeno na
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Připlatit se zatím nedá, sice tu byl nějaký pokus o něco jako placenou verzi, ale nějak to usnulo
Udělej si pořádek v těch float divech a nastuduj si clear.

"Jsme rize česká firma..." :-))

Ano dá se připlatit, aby tam reklama nebyla - na placenem hostingu, ne tady.
mám stejný problém,stránku sem nepsal ale dělal v MS Publisher 2007 a nwm jak to "prepsat aby to bylo dole a ne na všech stránkách nahopře,eště to zkusim .
O programu nwm jsem neslyšel. To je grafický editor?

Pokud jsi web napsal v MS Publisheru, doporučuji ho zobrazit v prohlížeči, označit všechen text, Ctrl-C, přepnout do nějakého textového editoru (třeba Notepad nebo PSpad), Ctrl-V, najít si stránku http://www.jakpsatweb.cz a podle ní tu svou stránku dotvořit.
A co takhle nastudovat "něco češtině"
viz:

Nejlepší vědci,umělci a sportovci z celého světa se rozhodnou vybudovat podmořské město které je uprostřed oceánu aby je neovlivňovali vlády a nemuseli se starat o peníte a být parazitováni lidskou spodinou (chudými..)Začnou ovšem experimentovat s genetikou aby se ještě více zlepšily a déle žili což má i vedlejší účinky a mění se jak jejich vzhled ,tak jejich myšlení.

než začneš publikovat na veřejnosti.

Musíš přesvědčit Publisher aby pro reklamu vytvořil v kódu stránky místo apak ji do toho místa umístit pomocí značek, ale nevím jestli se ti něco takového může v Publisheru vůbec podařit.
Také si můžeš nechat zapnout jen reklamní lišti na každé stránce nahoře - to tě zbaví starostí s pozicováním banneru
Ok nějak to zkusim

(taky sem našel 2 chyby 1)"apak" 2)"lišti" )

díky
gratuluji, ještě zamakej na shodě podmětu s přísudkem a bude to OK
Mi to v tom "citátu" od -ds- hodilo 10 - slovy deset - chyb. Omluvou ti je, že "nemluvis ceski" - patrně pocházíš z Vietnamu. :-D
Problém zčásti vyřešen,zaškrtl jsem zobrazovat nahoře a do"Relativní cesta k hlavnímu rámci/souboru:" jsem napsal "<head>"

Sice nwm jak zařídit reklamní lištu dole na všech stránkách ale už se mi to 1)zobrazuje jen na hlavní stránce 2)nepřekrývá se
Tobě připadá, že <head> je název souboru? Musíš napsat cestu k existujícímu souboru - pokud používáš rámy, tak např. horni.html (nebo podobně). Momentálně tam máš místo stránek chybovku 403.
co zkusit napsat <all footer>
:-))