mění se mi heslo do mysql

zdravím, změnil jsem několikrát heslo k databázi mysql, a teď se mi v průběhu dne mění, musím přepsat config, aby to fungovalo, někde zůstávají viset stará hesla, která musím použít abych se do správy mysql dostal. Zkoušel jsem DB vymazat (odškrtnout a uložit), znovu nahrát-opakuje se to. DB mám zazálohovanou. Už mi nic nenapadá.
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=5&i=11315&t=11315
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=60584&t=60580
díky za odkaz, hodina nebo 2 rozhodně nestačí, nevim v jakém intervalu probíhá vymazání cashe serveru, ale jsou to řádově dny. Ale možná je to ono, zkusím heslo změnit, přepsat config a "let it bee"-napíšu interval, v jakém se to spravilo.
Díky.
Nejjednodušší je dát do přihlašovacího skriptu obě hesla. Pak budeš mít jistotu, že to bude fungovat vždy.
Vymazal jsem databázi, změnil heslo a až druhý den se to uklidnilo (dvě hodiny to rozhodně nejsou) a nahlásilo to místo chybějící databáze chybějící tabulky, tak jsem databázi natáhl ze zálohy sql - fungovalo to, ale okamžitě po aktualizaci zobrazení to nahlásilo chybějící spojení s databází. Tak jsem to nechal být - tak za dopoledne se to opět srovnalo. V exploreru ,chromu a ff se to teď chová normálně po vymazání cookies a tif.
Ta obě hesla jsem dát do configu zkoušel, ale dal jsem je v řádcích za sebe a to asi není šťastná varianta-nefungovalo mi to, asi by to chtělo nějaký IF nebo do while - nevím.
Mezi těmi řádky měl být test, zda se přihlášení povedlo. Je nesmysl se přihlašovat druhým heslem, když už přihlášený jsem.