Registrace stránek na googlu přes Webmaster tool

Ahoj, snažím se svoje vytvořené stránky zaregistrovat na google.com pomoci nástroje pro webmastry, po zadání adresy mi Google vygeneruje, prázdnou html stránku kterou mám umístit na požadovanou adresu,tu jsem umístil, ale pořád mi nechce google potvrdit "overwiev" nalezení mých stránek, hlásí chybu: Verification failed. Your verification file has the wrong content.

Už si nevím rady. Poradí někdo prosím Vás jak mám přesně postupovat, aby mi tu stránku google našel?
Proč tam používáte přesměrování?

Popravdě to může být ten důvod proč to nejde. Google nemusí umět přesměrovávat. Takže se spoléhá pouze na prvotní stránku (index.html) a v něm žádný verifikátor není.
Nevím, jak přesně pracuje Google pro webmastery.
Přesměrování? no jsem začátečník...nejsem si vědom přesměrování, asi to se mnou bude hodně špatný. Můžete poradit blíže? Jsem vděčný za každou radu.
Tobě se ty stránky samy vylíhly? Jinak je těžké uvěřit, že tohle není tvoje práce: <meta http-equiv="refresh" content="0;url= kvetinyznojmo/Homepage.html" />
Jsem začátečník, zkoušel jsem vložit metatag přes iweb...dělám stránky na iwebu...teď se ty stránky snažím regnout na google.com ale prostě se mi to nedaří aby to ověření schválilo. Programovat fakt neumím...Zrovna se s tím prokousávam a hledám informace jak na to...rád si nechám poradit
hlavně se mnou mluvte po "lopatě" ať tomu rozumím, fakt se snažím ;-), učený nikdo z nebe nespad ;-)
Všchno o webu se vyskytuje na http://jakpsatweb.cz
Přesměrování pomocí "refresh" - viz. http://www.jakpsatweb.cz/enc/refresh.html
Mockrát díky, jdu na to mrknout.
Tůma Lukáš: a nebylo by lepší ověřit web tím druhým způsobem = "Značka metadat"?
Tak nakonec opravdu bylo nejjednodušší otevřít si html nějaký html editor, v mém případě jsem použil Komodo edit a vložil jsem meta tag přímo do index.html a bylo to ;-)...takže vyřešeno, spokojenost. Díky všem zúčastněným. Přeju hezký den. ;-)