FTP 530 You can't be logged more than 2 times!

Pořád mám problémy s touhle hláškou, už mě to nebaví a není to pouze u tohoto uživatelského jména, fakt mě to nebaví. Je to tady pořád. Nepřihlašuji se k jednomu účtu dva krát, ale když tam kopíruji nějaký soubor a spadne to, chce se to zkopírovat znovu a vyhodí to tuhle hlášku. Když se odpojím a zkusím připojit znovu, nepomůže to, protože kvůli téhle hlášky se vůbec nepřipojím.

Můj FTP klient: Altap Salamander 2.52 EDU a všechny jeho předešlé verze. A připojení k FTP serveru je tak pomalé, že to padá téměř furt. westsoft.kvalitne.cz, zempl.wz.cz, f090075.xf.cz, letnitabor.webz.cz - všechno se stejnými problémy
Z Vašeho pohledu nemusíte být přihlášen dvakrát, ale z pohledu serveru ano.
Jak sám říkáte, spojení padá. Což však také znamená, že spojení také není řádně ukončeno. Když se pokusíte hned připojit znovu, tak server toto označí za druhé připojení, protože v sobě má ještě to první, které selhalo u Vás.

Pravda je, že FTP na WZ je skutečně pomalé, ale pořád je v únosných mezích. Takže bych se poohlédl, zda tyto potíže nezpůsobuje Salamander nebo Váš poskytovatel. Už jenom z faktu, že Vám to nejde na různých adresách, z nichž některé jsou na jiných serverech.
Nemyslím, že poskytovatelem, neboť mám tento problém jak doma na PC, tak na notebooku v práci i ve škole (dvě různá města, tři různí poskytovatelé).

V ničem jiném než v Salamanderu FTP nepoužívám a nehodlám to měnit, s jinými FTP problém nemá...