Obrázky a pozadí

Prosím, pomocte. Vytvořila jsem si stránky, na nich mi všechno funguje, ale jakmile je vložím na wz a spustim, nezobrazují se mi různá pozadí (některé ano, což je zajímavější) a všechny obrázky! Když jsem se koukla na zdroják, mám jako příponu jpeg, ale na svých vytvořených stránkách mám jpg. Nevím, jak mám ten zdroják změnit, nebo co s tim mám dělat. Kontrolovala jsem to, a tak myslím, že cesty bych měla mít správně...
Moc děkuju za radu..
<HTML>...a navíc tvé stránky porušují pravidla zobrazování reklamy. Reklamní banner nemá být na vstupní stránce, ale na hlavní stránce. A to nemluvím o tom, že vstupní stránka je hrozný zdržující nesmysl, který se - bůh ví proč - stále drží začátečnických výtvorů jako klíště.

Změna zdrojáku je otázkou pár úderů do klávesnice při otevřeném poznámkovém bloku s načtenou příslušnou webovou stránkou. Pokud používáš nějaký editor, zkus změnit adresu obrázku v něm. Druhou možností je přímo změnit název souboru obrázku na disku.

Ale:

Kvalita stránek je naprosto otřesná. Rámce patří minulosti, přímé formátování taktéž, nadpisy se mají psát jako nadpisy (a ne jako vycentrované vytučněné části textu velkým písmem) atd. atd.

Jestli mohu něco doporučit, tak je to blogovací systém WebZdarma na <a href="https://www.webzdarma.cz/blog">
https://www.webzdarma.cz/blog</a></HTML>
Děkuji za radu, ale vůbec jste mi nepomohl. Ptala jsem se na radu, ne na kritiku. A tím, že změním zdroják, že si ho otevřu, mi taky došlo. Jenže ve svým nb mám vše v pořádku, až poté, co vložím vytvořené stránky sem (mimochodem, přihlašovat se musim každou chvíli, jak to padá), tak se mi po*. A pot=é nevím, jak mám změnit zdroják..
1) zkusit ten blog by nemuselo být vůbec špatné - pro tento typ stránek se to, myslím, nabízí jako docela vhodné

2) Spíše než opravit zdrojový kód bude asi potřeba přenést na web vše potřebné

Na uvod.htm je ve zdoji:

Pozadi/pozadi6.jpg

ale je to také na WZ? Přenést jen htm soubory nestačí. jpg a jpeg jsou z hlediska zápisu cest odlišné soubory, stejné důležitá je i velikost písmen
http://cernabublina.wz.cz/Pozadi/zahlavi.jpg - existuje - potřeba to zkomletovat.

Možná taky doladit velikost písmen - ve Windows to s různě velkýmí písmeny na lokálním disku fungovat bude - na webu ne
Tak tedy.

Za prvé nepoužívat správce souborů. Vyhnete se trablům, kterých popisujete (každou chvíli padá). Na přenos souborů se používá FTP.

Za druhé při přenosu nedochází ke změně kódu nebo změně názvu souboru. To jen, pokud to k tomu nedáte důvod.
Takže to, že soubor má jpeg a jinde jpg, musí být chyba někde u Vás.
A navíc nejde o jedno a to samé. Cesta uvedená ve zdrojáku se musí shodovat se skutečnou cestou k souboru a to včetně názvu, přípony a velikosti písmen.

Jak editovat? Tak jak jste vytvořila stránky, tak je stejným způsobem i upravíte.
PS:
doporučuji navštívit (mimo jiné stránky na tomto serveru) stránku
http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html