Problém se stránkama (Quick.Cart)

Mám zřízen web www.zdravi-byliny.wz.cz

při přístupu do eshopu vše vypadá funkční ale při klepnutí na cokoliv vyskočí hláška Chyba 404 - soubor nebyl nalezen

Díky moc za pomoc.
Samolepka
<HTML>1) Odlepte vstupní stránku, porušuje pravidla zobrazování reklamy.
2) Přečetl jste si pořádně návod k instalaci e-shopu? Přijde mi, že Vám chybí nějaká podpora hezkých URL, kterou jste si sice v e-shopu zapnul, ale zjevně ne úplně.
3) Správně položený dotaz obsahuje tázací větu, jinak jde o pouhé konstatování faktu a já bych na něj měl správně odpovědět větou typu "Děkujeme za informaci" nebo "Není zač."</HTML>
já bych ji klidně použil jak píši pravidla ale když jsem to nahrál bez í tak se kompletně celý eshop rosypal. tudíž jsem vyskoušel tuto možnost která ale hlásí zase tuhle chybu.
Při nahrání na jiný webhosting to jede jak má. Kde tedy ta chyba je?
OOOO skvělé tahle verze se nerosypala po odstranění vstupní stránky. Ale to neřeší muj problém s tou hláškou. Můžete mi tedy poradit kde muže muj problém být?
<HTML>Vy asi nečtete, co píšu v bodě 2).</HTML>
Tomu já nerozumím. Ale když jsem to nakopíropval jinam přesně tenhle obsah tak to jede bez problému a zde to prostě háže tuhle chybu. Takže chyba je v mejch stránkách nebo v hostingu? Bohužel semnou musíte polopatě.
<HTML>Jinými slovy nečtete návody. Pak se ničemu nedivte. Na WZ by to fungovalo, ale musíte to umět - a to byste se měl dozvědět v návodu k tomu e-shopu.</HTML>
<HTML>Tak si čtu ten návod k instalaci a radím - ruce pryč od tohohle systému. Systém, který vyžaduje, aby měly soubory nastavena práva na hodnotu 0777, je nebezpečný. Není totiž problém dostat se potom k souboru s nastavením přihlašovacích údajů (a pak to musí jistit PHP interpret a další software na serveru, místo toho, aby to řešil přímo operační systém přirozeným způsobem) a pak nadělat slušnou paseku.</HTML>
Na wz mu už to funguje (alespoň mi se to tak jeví) - možná ukecal server nebo cache prohlížeče. E-shop bez mysql db... za málo peněz - málo muziky (což nevylučuje funkčnost).
Tak ono už to jelo. Ale už nejede. Pravděpodobně to někdo zrušil. Nastavení 777 je potřeba jem u některých souborů ne u všech. a jen u některých složek. Do kterých se nahrávají obrázky. A je to dobrý system pro pár produktu. Nedá se použít pro velký eshop. Je to pomalé. Ale bezproblémové.