Jakub: Stránky vilajosefina.wz.cz se i mně občas nezobrazí a pokud se mi zobrazí, tak to trvá děsně dlouho. Měl bys je udělat rychlejší. S rychlými stránkami tady na WZ bývá méně problémů.
"Nemohu se přopojit k serveru fringecon.mysteria.cz:21 s uživatelem fringecon.mysteria.cz
Zkuste to znovu ..."
...tyto stránky nejsou sice *wz.cz, ale mám jak *wz.cz, tak právě zmíněné *mysteria.cz a u obojího mi v jednom kuse vyskakuje tato hláška. Je pro mne prakticky nemožné se na jejich administraci dostat. Zajímalo by mne, co se děje. Nikdy předím se mi tyto komplikace na webzdarma nestaly a musím uznat, že je to nejen nepříjemné, jelikož právě teď potřebuju tyto stránky v provozu úplně nejvíc (jde o propagaci jednotliých linií na Festival Fantazie), ale zároveň neskutečně iritující.
Prosím proto o radu nebo alespoň vysvětlení, proč mi tohle vyskakuje.
Děkuji moc!
<HTML>Připojení přes ftp je funkční. Použij klasického ftp klienta.</HTML>
<HTML>2Václav Jára & ostatní: už došlo k posílení hw a přesunu části webů, celé by to mělo být dokončeno do víkendu.
Jen bych si dovolila takovou poznámku - já osobně mám web o konferenci na placené doméně.</HTML>
2Thalia: Děkuji za informaci. Vypadá to, že to běhá v pohodě. Ad placená doména: Dal bych to na stránky fakulty, ale běží tam microsoftí server bez podpory PHP. Tohle byl nejjednodušší způsob, protože s webzdarma jsem dosud neměl žádné problémy.
<HTML>Mám další novinku: většina wz.cz webů byla přesunuta na server s php5 a problémy s nenačítáním by se (snad) už neměly objevovat.</HTML>
Ale palivazanka.wz.cz asi ještě ne :(
<HTML>Koukám, že jsem se vyjádřila ne moc šťastně. <strong>Všechny wz.cz weby původně umístěné na problémovém serveru (tj. většina wz.cz webů) byly přesunuty na jiný server (s php5)</strong>.
Takže palivazanka.wz.cz je také přesunut. Mně relativně funguje, jen první načtení nebylo extra rychlé. Třeba se to ještě spraví, až se dokončí všechny práce spojené s upgradem.</HTML>
už aby to bylo.... je to neúnosný
taky se připojuji s problémem a chtěla bych se zeptat, zda zde budou průběžné informace o probíhajících opravách a řešení dané situace ?
Jak se zde psal,stránky se buď nenačtou vůbec nebo to trvá strašně dlouho, tudíž u mě se zatím neprojevila žádná změna :(
děkuji
<HTML>Vždyť sem průběžně píšu, co se děje...
Co se týče eur-chidori.wz.cz , tak se mi zobrazují úplně normálně a rychle. Akorát porušují pravidla zobrazování reklamy, banner nesmí být na vstupní straně bez obsahu a patří tedy správně až na index2.</HTML>
thalia: jako načítání stránek o velikost do 400kb na 4Mb lince za 20s a více mi zas tak normálně rychle nepřijde, o pingu nemluvě, radši bych zažil jednodenní výpadek a pak klid než 3 týdenní období kdy člověk nemůže nic dělat i kdyby chtěl, protože si nemůže ověřit zda změny fungují nebo to napsal blbě, o dotazu "Proč zase nejdou stránky?" nemluvě
Prosím o zdělení,kdy bude vše OK.Je to už skoro měsíc,co nenačtu stránku v normální době.Přicházím o klientelu.Děkuji.
<HTML>radeks: tvoje stránky mi běhají úplně v pohodě, žádných 20 s.
Petr Kavan: mně se tvoje stránka načte ani ne během sekundy, jednotlivé stránky to stejné.
Zkusila jsem všechny účty z tohoto tématu a stránky se mi načetly hned. Jen u palivazanka.wz.cz mi to chvíli čeká na obrázky. Já osobně vidím velké zlepšení oproti stavu před týdnem, kdy se mi vaše stránky opravdu vůbec nenačítaly.</HTML>
thalia: ano, po napsání příspěvku sem se to vrátilo do normálu, čili předpokládám že někdy od té doby do teď došlo k přesunu, díky moc teď jsem spokojen
U palivazanka.wz.cz to nedelají obrázky ale databáze, každá stránka na kterou se používá něco z db je šíleně pomalá v načítání (z db je i index.php)
Je to fakt zoufalé. Dnes mi kromě této daresy přestaly běžet i další weby. Nechápu, co tam s tím děláte.
2Thalia: poslední dobou mám problémy se stabilitou na http://zombie.mysteria.cz
Občas se načítá rychle, občas pomalu někdy vůbec.
Týkají se uvedené problémy a řešení (posílení HW cca do konce týdne) i domény mysteria?
ty vo*e jako už mně to štve nejde se přihlásit na ftp někdy sou stránky pomalé čím to je?
jo ani když nahrávám 0MB soubor
Dobrý večer, přidávám se k těm, co mají problémy. Naše stránky se také načítají pomalu a někdy se nenačtou vůbec. Dříve jsme s tím problémy vůbec neměli. Navíc abych 4 hodiny přes FTP klienta dávala na web jednu nformaci, to je fakt neúnosné. Opakovaně se objevuje stejné hlášení : Spojení překročilo časový limit. Nelze se spojit se serverem.
Musím stránky pravidelně aktualizovat kvůli dětem, rodičům i kolegům. Můžete mi prosím pomoci.
Děkuji
www.7zs.wz.cz
Dobrý večer, také se přidávám k těm, kteří mají problémy s načítáním stránek. Stránky potřebuji denně aktualizovat a není možné přes vašeho ftp klienta dávat informace na stránky, tolik času a nervů nemám. Používal jsem ftp ve wincommanderu a to šlo dobře, ale z nějakých mě neznámých důvodů došlo k zablokování. Dělejte s tím prosím něco. Děkuji.
gimeda.wz.cz
Také mám velké problémy s dostupností webu a funkčností FTP, pokud jsem to správně pochopil tak už by žádné weby neměli být na problémovém serveru ...
Tohle už je hodně - naše stránky zmizely. Proč? Bez varovaní, bez informace prostě nejsou.....Do zitřka na nich měly být aktuality, byl to můj úkol....
Monča: myslím, že nezmizely, prostě ten server funguje ještě o něco hůře než před chvílí
PS: Ne každý úkol se dá splnit. Zvlášť pokud se spoléhá na negarantované služby. Prostě stránky nějakou dobu nepůjdou.