Nefunguje mi FTP ani webové rozhraní

Jak velký vliv na blokování IP adresy má např. toto:

Objekt 89.24.6.33 byl nalezen v těchto blacklistech

Blacklist dnsbl.sorbs.net
Blacklist sbl-xbl.spamhaus.org
?

Blokování přístupu prostřednictvím IP adresy se týká FTP serveru, na nefunkčnost webového rozhraní to žádný vliv nemá. Nebo se mýlím?
<HTML>ds: Nemá, v tom se nemýlíš. Na funkci webového rozhraní mají větší vliv konstelace hvězd a sluneční skrvny.</HTML>
Ahoj! Mám podobný problém. Nejede mi správce souborů a total commander nefunguje už dlouho. Zkoušela jsem to podle této diskuze, ale stejně mi to nefunguje, ani se zapnutým pasivním režimem. Nevíte co s tím? Děkuju za odpověď.

Connect to: (05.04.2010 14:53:04)
hostname=twilight.webzdarma.cz
username=twilight.webzdarma.cz
startdir=
twilight.webzdarma.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER twilight.webzdarma.cz
331 Password required for twilight.webzdarma.cz
PASS *
530 Login incorrect.
Retry: Wait 1 sec
QUIT
twilight.webzdarma.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER twilight.webzdarma.cz
331 Password required for twilight.webzdarma.cz
PASS
*
Lucie: blokování přístupu k FTP serveru jsem zažil před lety u jedné stránky, která byla automaticky aktualizovaná pomocí FTP - příliš často na vkus wz - už nevím jak hláška vypadala, ale poznal jsem, že je zablokováno. Tady to tak není - nech tu IP adresu, viz:
a napište vaši IP adresu (např z mojeip.cz).
<HTML>ds: Psát ji nemusí, pokud se snaží připojit na FTP z téhož počítače, jako píše na toto fórum - moderátoři vidí u příspěvků IP adresy, ze kterých byly odeslány.</HTML>
Moje ip adresa je: 89.190.90.1
Dík za každou radu, stále mi to nefunguje...
Ahojte, robí mi to to isté, mám aj iný web cez webzdarma a ten ide bez problémov aj cez total commander, ktorý používam, ale skúšala som aj cez webové rozhranie a tiež to ide, pri tomto druhom webe mi to robí presne také iste problémy ako tu popisujú aj ostatní, skúšala som aj tú radu s pasívnym režimom, ale vypisuje to stále to isté...

Ďakujem za každú pomoc....

----------
Connect to: (05.04.2010 20:07:52)
hostname=edvinmarton.mysteria.cz
username=edvinmarton.mysteria.cz
startdir=
edvinmarton.mysteria.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER edvinmarton.mysteria.cz
331 Password required for edvinmarton.mysteria.cz
PASS *
530 Login incorrect.
Retry: Wait 2 sec
QUIT
220 FTP Server ready.
PASS
*
530 Login incorrect.
QUIT
Retry: Wait 5 sec
220 FTP Server ready.
PASS *
530 Login incorrect.
QUIT
Retry: Wait 5 sec
..............
Pripojiť cez Total Commander mi nejde už dlho. Akurát som zistil, že ani cez web rozhranie, čo mi donedávna fungovalo. Prosím, môže sa niekto na to pozrieť, či nemám bloknutú IP?

.. log:
----------
Connect to: (05.04.2010 23:14:51)
hostname=sorbona.mysteria.cz
username=sorbona.mysteria.cz
startdir=
sorbona.mysteria.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER sorbona.mysteria.cz
331 Password required for sorbona.mysteria.cz
PASS *
530 Login incorrect.
.
.
.
---------

IP: 85.216.229.4
<HTML>Pro ty, kdo z nějakého důvodu nechtějí začít používat spolehlivější a pohodlnější připojení přes ftp klienta a chtějí i nadále zůstat u správce souborů, mám dobrou zprávu. Správce souborů by teď měl fungovat jako dřív.</HTML>
Ten už funguje a práve pozerám že mi ide aj FTP-čko.

Ak ste urobili niečo, alebo neurobili nič i tak Vďaka :-)
<HTML>Henrieta: ano, IP byla odblokována.

Lucie: též byla blokována.

Naďa: odblokováno.

edvordo: odblokováno.</HTML>
Ďakujem :)
Thalia: Děkuju, už mi to jede. Dokonce i přes ten total commander. ;)
Zdravim,
mam taky problem, ze FTP sa mi na ucet pripoji ale nezobrazia sa mi subory a priecinky na serveri.

Log vyzera takto:

----------
Connect to: (14. 4. 2010 10:33:30)
hostname=brando.borec.cz
username=brando.borec.cz
startdir=
brando.borec.cz=88.86.113.138
220 ftp server ready
USER brando.borec.cz
331 Password required for brando.borec.cz.
PASS *
230-Last login on 2010-04-14 10:26:43 from 193.87.118.28.
Quotas: using 476.00 of 204800 KB (0.23% used)
230 Access granted for brando.borec.cz.
SYST
215 UNIX Type: L8
Connect ok!
PWD
257 "/" is current directory.
Vezmi adresár
TYPE A
200 Type set to A
PORT 193,87,118,28,5,61
200 PORT command successful
LIST
425 Unable to build data connection: Connection timed out

vie s tym niekto pomoct? skusal som aj activ aj pasiv mode, ale stale to nejde..

dakujem
Taktiež mi nejde FTP ani na jednom z dvoch účtov.
Moja IP: 195.168.209.2
Účty: matejtomcik.xf.cz
a router.xf.cz
Zdravím. Taky mi nejde FTP

Stav: Zjišťuji adresu ok6iz.xf.cz
Stav: Připojuji se k 88.86.113.152:21
Stav: Spojení navázáno, čekám na uvítací zprávu...
Odpověď: 220 FTP Server ready.
Příkaz: USER ok6iz.xf.cz
Odpověď: 331 Password required for ok6iz.xf.cz
Příkaz: PASS
Odpověď: 530 Login incorrect.
Chyba: Kritická chyba
Chyba: Nelze se spojit se serverem
Mám stejný problém jako někteří.. nejde a nejde - a teze MODERÁTORA, že zkrátky máme používat FTP je výsměch, neboť zkrátka tímto někteří nevládnou a doposud bylo jednodužší vše v pohodě nahrát přes wz.cz. Měl jsem možnost zkusit to i na jiných webech, ale poté, co jsem se seznámil s - pro mě - hrůzným nahráváním přes FTP, jsem reději opustil tohoto poskytovatele a vrátil se k vám. A - hlavně - chcete mi naznačit, že - a zkoušelo se nahrávat ze 4! PC, ani u jednoho to nešlo -
Nemohu se přopojit k serveru stistko.xf.cz:21 s uživatelem stistko.xf.cz
Zkuste to znovu ...
A to mi napsalo nyní, když jsem cookie a vše smazal.... hm. Díky, ale FTP NECHCI.
Dobrý den mám podobný problém na stránkách 1-fcjistebnice.xf.cz nemůžu se připojit přes správce souborů ani přes total comander a ani přes FTP commander.
Co s tím?
<HTML>Artush: To není teze, ale doporučení. A tvůj postoj k tomu je obyčejná lenost, FTP dnes umí kdejaký program, i Windowsí Průzkumník. Ale jestli to chceš brát jako výsměch, v tom ti nebudu nijak bránit, jsi svobodný občan a máš na své názory právo.</HTML>
A v tom je právě kámen úrazu. jak říkám, FTP jsem nepoužíval a bohužel mu nerozumím. Na stránky něco nutně a hlavně rychle potřebuji nahrát a nejde to... zjišťováním, jak to jít jinou cestou (a než se to naučím) ztrácím znytečně hodně času, kdy, když se lognu normálně, tak to mám za půl minuty. Ano, vím, dá se namítnout, že od včerejška od půl 9 jsem se to mohl naučit, ale - to bych muselbýt přítomen PC, když člověk pak lítá do půl pátý venku s prací, je to na štíru. proto jsem myslel, že to půjde. Bohužel, nejde. Jen - kolegiálně - místo toho, abyste mi napsal, že je to má lenost (což píší žáci základních škol druhým, když se jim nechce vysvětlit daný prblém a nechtějí o tom diskutovat) by blo lepší napsat opradu cestu k tomu, aby to šlo. Nebo jinak pomoci těm, kteří tomu vůbec nerozumí. Chápu, že pkud něco člověk vía ten druhý tápe, je v jeho očích nesnesitlně hloupý v dané věci, ale to, že mu právě pomůžete, udělá Vás člověka na tom pravém místě.
Artush::: Promiň, že jsem se ti nevěnoval dříve, ale (stejně jako ostatní v tomto fóru) jsem měl hodně práce a nikdo zde není zaměstnancem Webzdarma.cz. Jinak bych ti dávno poslal odkaz na to, jak se na jediné stránce naučit obsluhu programu Total Commander (kdyby ovšem bylo tvou ctěnou libostí stránku navštívit). Ovšem ujišťuji tě, že pokud se s tím programem nenaučíš sám dělat (tzn. naučit se ovládání), tak sám NIC neodešle (což by cholerika mohlo dožrat).
Ten odkaz zní: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

PS: V posledních dnech jsou na wz problémy (jak možno zjistiti nahlédnutím do okolních témat). Klasická rada - čekat, až se to zase rozjede anebo hledat jiný hosting.
<HTML>Artush - čemu na tom chceš rozumět? Prostě vyplníš údaje (na tom není nic složitého, to děláš u mailu na seznamu taky), připojíš se a zkopíruješ soubory (opět nic složitého, to děláš u sebe v počítači běžně taky).</HTML>
Artush - bohužel na WZ je opradu cesta k tomu "aby to šlo" používání FTP klienta pro přenos souborů.
Pokud tento způsob není akcetovatelný, tak tu už řešení padlo, buď čekat nebo jít jinam.

PS: pošli mi soubor pro aktualizaci a heslo mailem (info@ds.mysteria.cz) a já ti tam ten soubor nahraji - je to akceptovatelný způsob pomoci?
pro DS - ano aspoň takto, protože mi to stále nefunguje :-( na mailu máte z radimoI012@seznam.cz ode mne soubor. Díky
<HTML>Artush: a to se nebojíš, že ti ds vybílí účet?</HTML>