<HTML>Mira (ok6iz.xf.cz) - odblokováno.</HTML>
:-(((, bílení se nekoná, v mailu byl sice soubor, heslo ale ne.
PS
Artush: omlouvám se, ani tato pomoc se nekoná. Nechce se mi věřit, že člověk, který je spojován s obsahem souboru, který mi přišel mailem by nezvládl na web nahrát soubor pomocí FTP
Dobrý veče, nejde mi možnost nahrávání ani přes webové rozhraní ani přes FTP, prosím o radu co s tím. Děkuji
Mám stejný problém.
Nemůžu se ke svému účtu dostat jak přes FTP, tak přes správce souborů.
www.kadlec.xf.cz
Děkuji za opravu
<HTML>kadlec: Tvá IP byla blokovaná, zkus ftp nyní znovu.</HTML>
Ahoj. Prosím o povolení IP adresy 192.168.100. Pravděpodobně bude moje adresa blokována. Pořád mi to padá, když přenáším data. Díky.
<HTML>Michal Juránek: 192.168.100 není platná IP adresa. A pokud takhle začíná, tak není ani veřejná. Dle tvého popisu problému je právě neveřejná IP adresa jeho příčinou. Řešením je zapnout pasivní režim přenosu (postup hledej v nápovědě ke svému FTP klientovi).</HTML>
Prosím vás, zkoušel jsem všelijaký způsoby i přes FTP klienta, jak bylo popsáno výše a mám stejný problémy jako ostatní.
Log vypadá stejně jako těch ostatních a tak se mi ho nechce ani hledat.
Mohl by mi s tím někdo ze strany administrátorů, či někdo jiný, kdo má na to pravomoci pomoci?
Předem děkuji.
Tuhle IP adresu dostávám od svého wifi routeru. A pasivní režim používám. Pak už mi to hází tento error 530 Login incorrect. Nějaký nápad prosím? Díky.
Michal Juránek: Síť se rozděluje mimo jiné i na vnitřní a vnější síť. Vnější síť je známa jako internet a IP adresu vidí každý. Vnitřní síť je určena pro menší skupinku, kde existuje vlastní život a vlastní IP adresy (zápisem 192.168.x.x nebo 10.x.x.x). Tuto síť vnější svět nevidí, takže není možné také odblokovat IP adresu 192.168.100, která je mimochodem i neúplná.
To co požadujeme, je IP adresa, na kterou se připojuje wifi router na internet.
Nejsnáze to zjistíš, když zadáš adresu http://www.mojeip.cz a napíšeš sem skutečnou IP adresu.
Vážení, obracím se na Vás s dotazem. Již nějakou dobu mi nefunguje nahrávání souborů přes webFTPclient a zároveň mi na webu přestal fungovat php skript na odesílání mailů, který před tím fungoval. Nyní mi to píše hlášku: Warning: mail() has been disabled for security reasons in...
Nevíte prosím, kde by mohla být chyba a zda tyto mé problémy mají nějakou souvislost a nebo se jedná o 2 nezávislé problémy?
Moc Vám děkuji za pomoc.
S pozdravem
Mam rovnaky problem aky je popisany vyssie nejde mi spravca suborov ani cez webove rozhranie ... pasivny rezim mam zaskrtnuty
IP: 95.103.63.27
Connect to: (25.04.2010 12:39:15)
hostname=servismotoriek.webzdarma.cz
username=anonymous
startdir=
servismotoriek.webzdarma.cz=88.86.113.152
220 FTP Server ready.
USER anonymous
331 Password required for anonymous
PASS *
530 Login incorrect.
QUIT
Retry: Wait 5 sec
Díky už je mi to jasné.
Prosím tedy o odblok IP adresy: 95.140.241.172.
<HTML>Uvedené IP nechám ověřit.
2Honza (gpsmapping.xf.cz): ftp připojení přes ftp klienta by mělo fungovat, tak ho vyzkoušej. Co se týče mail(), je to způsobeno probíhajícími úpravami na serveru, tvůj web je nyní dočasně na serveru s php5, kde je fce mail() zakázaná.</HTML>
Miro: Máte špatně nastaveného FTP klienta. Na WZ není možné se připojovat se anonymně. Vyplňte uživatelské jméno a heslo nebo odškrtněte volbu anonymní připojení.
pro ds (ds.mysteria.cz) > nyní jsem si to přečetl.. ANO, tyto stránky jsou sice free, ale jsem jaksi rozhočen, že byste raději neměli fungovat a tuto službu zrušit, nebo jsem i ochoten kontaktovat Vaše sponzory, kteří si sem umisťují reklamu, aby již tak nečinili, neboť pokud někdo chce pomoci a vy se mu jen opravdu vysmíváte, to je znopokojivé. To, že sji se díval na stránky nechtěl si je nahrát, protože to podle tebe dovedu, dkyž udělám něco takového, tak ses měl - také asi ke své "lenosti" - nepodíval, že tyto stránky udělal FREEWEBTEMPLATES já je jen spravuji. a od STŘEDY zase nejde nahrávání a nic se neděje... to už se na to tak kašle? Nechce se mi věřit.
cez total commander mi to uz ide ale cez spravcu suborov stale nie ale aj tak ste mi pomohli diky :)
Nejede mi pristup pres FTP (pasive mam nastaveny), asi jsem na black listu. Muzete se tam prosim prosim podivat?
mojeip.cz mi vypisuje 80.250.1.123 , (ale vim, ze nemam pevnou IP, poskytovatel mi asi da pokazde trochu jinou)
(do sveho web konta se dostanu, ale ani pres webove rozhrani soubory nahrat nemuzu)
mne nejde nahravanie suborov cez total commander ale stahovanie mi ide neviete vcom je problem? tu mate log:
Connect to: (25.04.2010 23:38:51)
hostname=www.webzdarma.cz
username=anonymous
startdir=/admin/files
www.webzdarma.cz=88.86.113.155
220 (vsFTPd 2.0.5)
USER anonymous
331 Please specify the password.
PASS *
230 Login successful.
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Features:
AUTH SSL
AUTH TLS
EPRT
EPSV
MDTM
PASV
PBSZ
PROT
REST STREAM
SIZE
TVFS
211 End
OPTS UTF8 ON
501 Option not understood.
CWD /admin/files
550 Failed to change directory.
Connect ok!
PWD
257 "/"
Preberá sa priečinok...
TYPE A
200 Switching to ASCII mode.
PORT 192,168,1,100,203,78
200 PORT command successful. Consider using PASV.
LIST
150 Here comes the directory listing.
Príjem
Čaká sa na odpoveď zo servera...
226 Directory send OK.
mato9: Tak to je ještě horší než u Mira. Nejenže se připojujete anonymně, což nelze, ale máte špatně i adresu. Vyplňte správně své údaje pro přístup na FTP. Viz http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33.
Že jste se připojil, je jen náhoda. Ale Váš prostor to nebyl. Navíc nevím zda v tomto případě nejde tak trochu o bezpečnostní riziko. Prostě jste se tam neměl připojit.
<HTML>2Tomík: bez tebe bych tohle asi přehlídla :-). I když to vcelku ničemu nevadilo, tak to bylo zakázáno.
2artush: uvědom si, že toto je fórum uživatelů a ds je tedy jen prostý uživatel, který s wz nemá nic společného. Jinak - na nic se nekašle, použij ftp, to je celou dobu funkční.</HTML>
Artush:
asi nemluvíme oba stejným jazykem. Napsal jsem toto:
:-(((, bílení se nekoná, v mailu byl sice soubor, heslo ale ne.
PS
Artush: omlouvám se, ani tato pomoc se nekoná. Nechce se mi věřit, že člověk, který je spojován s obsahem souboru, který mi přišel mailem by nezvládl na web nahrát soubor pomocí FTP
Rekapitulace:
omluvil jsem se, že jsem nesplnil to, co jsem slíbil. Nesplnil jsem to proto, že jsem jaksi, jak vyplývá z textu, nemohl. Na bílení jsem moc pohodlný, ale ten soubor bych tam nahral (když to FTP jde pořád, jak píše Thalia). Sice jsem nebyl přesvědčen o tom, že je to poslané všechno, ale budiž.
To čemu se mi nechtělo věřit, to bylo to, že člověk, který bude mít zanedlouho vysokoškolské vzdělání, není schopen vykročit ze zaběhnutého stereotypu a udělat něco trochu jinak.
Také se nemohu připojit nijak na FTP. Není má IP také blokována?