PROSÍM POMOC JEDNOU SEM UŽ MEL STRÁNKU ALE TO NEVYM FTTP ALE TO JE JEDNO JA MAM (PODLE MĚ) VŠECHNO FUNKČNÍ ALE POMOC NENI VŠE V POŘÁDKU! :-((((
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?35
Díky ale to tam je.
To znam z mynulé stránky ale ja se vrhl na stranku novou sem nevědel jak tam dat baner a tet vym delam z hry starcraft-killer.wz.cz je to i adresa ale furt nic nejde to. be! :-((((((((
jak se jmenuje ta tvoje stránka - myslím ten soubor, s příponou htm, html nebo php?
pokud je skutečně v rootu tvého konta na serveru WZ nahraný soubor index.htm, tak je buďto nečitelný, poškozený, nebo se jmenuje jinak (rozuměj velká/malá písmena). Protože jinak to prostě musí chodit.
no to je divny ja mam malym vse pismena ja asi umru BEEE PROC ME!SE TO MUSI STAT!
no jestli chceš, napiš mi mejla, a když mi půjčíš jméno a heslo, tak se ti tam mrknu. Záleží na tobě... jestli to se mnou riskneš. Mejla mám pod jménem u příspěvku.
jako tady ten mail nebo myslis na seznamu?
registraci? tady? administratora?
dam www.webzdarma.cz a tam dam to prihlaseni?tohle?
Mně to zas připadne, jakoby tam bylo nějaký přesměrování na neexistující soubor... Protože title se mi načte a pak konec.
To dis: mám zdroják a vypadá to na powerpoint....
jo powerpoint neumim normalne udelat stranku
tebe od nekud znam!nemas starcraft internet servr?NO to je jedno hele ja neumim s textakem vytvorit stranku!proto Powerpoint
2Petr: když to neumíš s texťákem, tak proč sis nevybral aspoň FrontPage, ten je aspoň určenej na dělání stránek. Z powerpointu lezou šílený kódy, který prostě prohlížeče občas nejsou schopný zpracovat a zobrazit... Jo a starcraft server nemám, ani nevím co to starcraft je...
2Thalia: jak ses k němu dostala?
2Petr: myslela jsem samozřejmě svůj mail ok1dis@sinus.cz, a samozřejmě jsem myslela jméno a heslo ke tvýmu kontu. Ale jestli už to Thalia koume, tak to už je asi jedno.
dis: no Thalia má jednoho kamaráda a ten umí kliknout na Stop a View source ;)
Petr: tu reklamu jsi tam sice dostal, ale hned dvakrát jestli dobře vidím...
dis: Jj kamarád no, postl mi to dřív než jsem to tak udělala sama
Petr: IMHO ti tam chybí soubor Index_soubory/frame.htm. To je tak jediný, co jsem z toho zdrojáku vykoumala...
Thalia: jů a jó. Člověk se pořád učí ;-)
2Petr: máš na webu nahraný i soubor frame.htm v adresáři Index_soubory?
hele... vždyť už ti to chodí ;-)
jo, ale v Opeře je to teda zážitek hodný urychleného zapomenutí... (IE jsem se ještě neodvážil spustit)
Jo už to taky vidím (FF), typická stránka z powerpointu...
Ahojte lidičky. Potřebuju pomoct. Nejde mi na web přidávat další stránky! Když dám nová stránka a něco tam napíšu, uložim to a dám na ni odkaz z nějáké nadřazené stránky, kdytá mi jde, tak to prostě nefaká. "Soubor nenalezen!" Fakt už nevim co s tim...Nestalo se to nekdy nekomu z Vás taky? Poradte prosim prosim. Mam tam fotky třídy a musí to fungovat, nebo mě ve škole zabijou....:)) Diky. kdyžtak napište maila. Jo a puživám Front Page... Diky moc, mějte se