Prosím o zhodnocení stránky www.staj-mandarinka.wz.cz
<meta name="Microsoft Theme 2.00" content="sumipntg 011">
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name=ProgId content=Word.Document>
<meta name=Generator content="Microsoft Word 9">
To mluví za vše. Nebo ne? :D
Tak dobře. Pochvala za snahu, ale pamatuj že MS Word není nástroj určený pro tvorbu webových stránek. Od toho jako začátečnici ti pomůže jeho bratr MS FrontPage.
http://www.jakpsatweb.cz/frontpage/
lol
word opust svetelnou rychlosti, jinak se nikdy nenaucis delat aspon prumerny web
navic FP je pohodlnejsi
ehh, no a co ze ti je 11 ? ? ? to jako ze nemas schopnost psat www stranky nebo co ?! hmm
>> ehh, no a co ze ti je 11 ? ? ? to jako ze nemas schopnost psat www stranky nebo co ?! hmm
No já nevím, ale když někdo teprve 4 roky (nebo 5 let) umí číst a psát, tak se to podle mě dá považovat jako omluvu, že jeho stránky nejsou nic extra (nemluvím kontrétně, na stránky Nanci jsem se nedíval)
ty ses naucil cist a psat v 6 letech?!?! ja teda uz precet nakej text ve 4...
ja ve dvou. prvni web sem delal pri porodu :) ale jenom ve FrontStrance :))
no a zaklady psani tak v 5...
No tak mě chytej za slovo no. Já si teda moc nepamatuju kdy jsem začal číst. Předpokládám ale, že čtení je náplní první třídy základní školy. Nebo chceš tvrdit něco jiného?
Jsou geniální děcka, co čtou třeba v prvním roce, no a?
A mimochodem pro děcko není úplně nejlepší když umí přečíst "nejakej text ve 4". Protože jeslti už ve 4 umíš přečíst celý text, pak předpokládám, že při vstupu do školy už umíš číst poměrně dobře. Což potom způsobuje, že děcko se ve škole nudí a nenaučí se správně ve škole dávat pozor.
Při dnešním přístupu se spíš počítá, že děti by už měly všechno umět, když jdou do školy, aby s nima nebylo tolik práce. Kdo neumí, má smůlu.
Svýho kluka jsem musel před 1. třídou učit základy angličtiny, aby ho vzali do začátečníků na angličtinu - číst uměl už dávno před školou a v poho. Můj druhej kluk se to učil až ve škole a nikdy se z problémů a nestíhání nevyhrabal...
:¨-(
a můj kluk uměl před první třídou číst, psát i počítat, a nijak zvlášť se ve škole nenudil. A na druhou stranu s ním byli ve třídě tací, kteří to neuměli, a naučili se.
A můj muž se nenaučil číst za celou první třídu a až na začátku druhý třídy zjistili, že je dyslektik :-D
Zajimava debata :)
Jsem rad ze jsou mezi nami i taci, kteri muzou kritizovat weby lidem s jedenacti roky, protoze oni sami v tech letech meli daleko hezci ;)
(a jak tak koukam, tak staj-mandarinka.wz.cz te daleko predci nejen umyslem pane Pois0ne - co zmenit nick, treba budes min otravenej ;P )
>>> A mimochodem pro děcko není úplně nejlepší když umí přečíst "nejakej text ve 4". Protože jeslti už ve 4 umíš přečíst celý text, pak předpokládám, že při vstupu do školy už umíš číst poměrně dobře. Což potom způsobuje, že děcko se ve škole nudí a nenaučí se správně ve škole dávat pozor.
JJ, tak tohle je přesně můj případ...nikdy jsem se nanaučil učit, nepotřeboval jsem to, ale co se v mládí naučíš...dneska propadám ;-)
Pokiaľ chceš robiť poriadne internetové stránky zabudni na Word.