<b>Stránka nahlášena jako útočná (malware)</b>

Ahojky, jsem počítačový analfabet. Jak si mám požádat o smazání ze seznamu :-(
No tohle je opravdu katastrofa, prosím vypněte dočasně to přidávání kódu na stránky, pak se to s GOOGLEm dořeší. My už máme nahlášeny jako útočné 2 stránky na www.xf.cz a čekáme, že se to bude šířit dále. ZASTAVTE TO PŘIDÁVÁNÍ REKLAMY! DÍKY.
Moje stránky hla.wz.cz jsou nahlášeny jako útočné. A to právě teď, kdy vrcholí play-off této ligy :-(
Dá se s tím něco udělat?
... závěrem a protože tohle vlákno sklouzává i díky mě někam jinam bych nám všem chtěl připomenout že to, proč tu mužeme nadávat, je o tom, že donedávna bylo jediným zdrojem přímu WEBZDARMA.cz právě umísťování reklam pod naše weby a troufnu si říci, že ti z nás co jsou zde řádově 10 let ušetřili na provozu minimálně 7-10 tisíc Kč celkem oproti placenému provozu a upřímně ne vždy se to WZ vrátilo... .-)
- možná by stálo zauvažovat tam kde je to možné o placených verzích a naši "matku" tím trochu podpořit...
... jen bych nerad šel WZ na pohřeb jako např. Jyxu,
nebo naposled webovskému počítadlu 15.3.2013
http://pocitadlo.netway.cz/
které jsem v počátcích svého páchání na netu měl ve všech svých patlánkách....
Situace je opravdu vážná - nemáme nic proti zobrazování reklamy, ale proti tomu, že někdo naprogramoval kód, který se chová jako virus. Zaplatíme ihned, jedinou podmínkou je, že stránky musí do úterý fungovat. Kam máme zaplatit a kolik? Děkujeme
www.pujcovna-lodi-na-vltave.xf.cz - To k vám v takej hnusnej zime si ešte niekto chodí aj požičiavať lodičky? Sa fakt čudujem.

A do utorka, že vám stránka musí fungovať? Pre koho? Ak len pre niekoho konkrétneho, nejaká skupinka ľudí, ktorým len pošlete adresu, tak to si môžete okamžite nahodiť stránku na iný free-webhostingový server, ale ak aj pre náhodných a neznámych návštevníkov, tak to nepomôže ani keby ste si niekde kúpili platený webhosting, než vám tu stránku veznmú do katalógov ako je seznam.cz a ďalšie, a následne než si vás ešte nájde aj sám veľký pán Google, to všetko trva cca i dobré dva týždne, a to ju ešte asi pán google bude radiť niekam dozadu, že ju tak skoro bežný človek ani nenájde.

Ale vyššie sú dobré rady ako očistit meno stránky, - obrátit sa na google aby si vaše stránku prednostne omrkli a vyhodili z toho zonamu nebezpečných stránok, vyššie vám tu dali dobré návody ako. Ak by ste to spravili ešte dnes, pri troche štastia, myslím, že máte šancu, že v utorok už bude pre google čistá.

Ono to všetko časom spraví aj ich robot, len to asi potrvá dlhšie. Komu žiadne termíny nehoria, ako mne napríklad, lebo tu žiadnu komerčnú stránku ani nemám, tak môže sa na to kašľať a kľudne spať, i keď je pravda, že to človeka vždy trošku mrzí, keď sa mu mršia stránky a ešte bez vlastného pričinenia.
stačí si pouze u google (google webmaster) zažádat o překontrolování stránky... já už je mám čistý...
* Tomík (tom.czweb.org)
V době, kdy jsme psal ten příspěvek, se reklama automaticky vkládala při nahrávání obsahu přes FTP. Pak to konečně vypli a vložený kód odstranili. Pak už stránky byly čisté.

* Miloš (cairnterrier.wz.cz)
Pokud nepoužíváš Google Webmaster, tak můžeš požádat přímo zde http://www.stopbadware.org/request-review
Jak tady psal sysa, pokud je máš v pořádku, odstraní je ze seznamu za pár hodin (u mne za cca 8 hod.) od podání žádosti
Díky někomu nahoře jsem na tom stop malware dosáhl odblokování webu, teď tam ale nemám reklamu, kterou jsem smazal - mám ji dávat zpět?
Dále by mě zajímalo jaká opatření Webzdarma.cz přijal, aby se situace (nebo jí podobná) již neopakovala.
Hurá ... konečně mám odblokované stránky, ale docela by mě taky zajímalo, jak se má teďko postupovat ohledně vkládání reklamních bannerů a jak webzdarma zajistí, že se již nic podobného nebude opakovat ?
Dobrý den, stránky jsou hlášeny jako utočné, občas spadnou, nebo se na indexové stánce ukazuje něco jiného, a tak podobně. Proto žádám odpověd od správy zda to co jsme nezpůsobili my jako uživatelé dají hned do pořádku, nebo zda mám přejít k jinému poskytovateli? děkuji za odpověd.
Mám stejný problém již několik dní. A to jak s prohlížečem Chrome, tam se ale proklikat dá; tak s prohlížečem Firefox, a tam je to horší. Explorer zatím funguje. Taky řeším odchod. :(
<HTML>Míra - reklamu nevracej. Zatím nevím, jak se bude postupovat se znovuzprovozněním.

Johny90 - zatím nepostupuj nijak. Předpokládám, že vrácení reklamy zajistí WZ.

muzeumjirikov - zadala jsem tvoje stránky do stopbadware.org, s tvým e-mailem, budeš informován o vyřazení z nebezpečných stránek. Pak by prohlížeče už neměly nic hlásit.

Jinak se snažíme na stopbadware.org o hromadné odstranění z databáze, ale zatím bez úspěchu. Opravdu to nejde vyřešit "hned".</HTML>
mozem poprosim o ostranenie stranky astronomy.wz.cz z stopbadware.org?
ospravedlnujem sa za duplicitny prispevok
Môže prosím niekdo napísať podrobnejšie ako sa postupuje na stopbadware.org pri odblokovaní stránky - mne tam nič nefunguje - asi som fakt blbý :-)
Opravdu jestli máte účet na google, tak využijte google webmaster...já si přečetl tady, že to jde..Tak jsem to zkusil a stránky byly do 2hodin prohlášeny za čisté a odblokované. .-)
1. Na stránce http://www.stopbadware.org/request-review se do toho vyhledávacího políčka u bodu 3 zadá adresa a klikne se na "Search"
2. Na té další stránce se vyplní emailová adresa (pravděpodobně do obou strejná), v "Reason for requesting review" se vybere důvod (já vybral to druhé), zaškrtne se políčko u "I agree... " a klikne se na "Submit"
nevim, jakym zpusobem postupovat pro provereni bezpecnosti stranek, vzhledem k tomu, ze nejsem uzivatelem google chrome, nemam u googlu zadnou registraci a vzhledem k jejich politice ani zadnou jejich registraci nechci, odmita se mnou Google jakymkoliv zpusobem komunikovat.
Zkousel jsem zazadat o provereni na http://www.stopbadware.org ale ani tam mi nic nefunguje. Zadal jsem adresu do policka, klikl na Search, do nove otevreneho okna jsem zadal vse dle vyse popsaneho postupu, ale muzu klikat na SUBMIT jak chci, nedeje se nic.
Takze nevim co delat - google se mnou nekomunikuje, stopbadware se mnou nekomunikuje a provozovatel serweru nedokaze pomoct....
Pokud jsou vsechny stranky neopravnene a bezduvodne blokovany uz vice nez 14 dnu, je to na zalobu!
<HTML>Pavel - zadala jsem na stopbadware tvůj web, e-mail jsem vyplnila ten z administrace. Mail na wz, který máš vyplněn zde u příspěvku, to nechtělo vzít.</HTML>
Doporučuji službu Google Webmaster Tools.
Odeslal jsem požadavek o otestování stránek a tentýž den se vše vyřešilo.
Prosím moderatorku Thaliu o odblokovanie mojej stránky cez stopbadware.org ako Pavlovi lebo som to skúšal všelijako a tiež mi tam nič nefunguje... Dík moc.
Pokud to někdo z moderátorů umí, je možno odblokovat naše stránky? Předem děkuji, Pavel
Smutné je to, že je tu spousta uživatelů co neví co s tímto problémem dělat. není někdo kdo by tu napsal podrobný návod co ajak?
Smutné je, že nikdo neumí číst. Návod tu už je:

Autor: Petr (slavojstod.wz.cz)
Datum: 28. 03. 2013 13:50