<b>Stránka nahlášena jako útočná (malware)</b>

Dobrý den, stránku mám podle návodu (děkuji za něj) odblokovanou. Ještě prosím o změnu reklamy, to blikání je děsné :(
Také bych chtěl požádat o změnu reklamy na "naruzku.unas.cz". Děkuji
díky, tyto jsou o mnoho lepší, jen si je musím přesunout na střed, tak snad se mi to nevyhodnotí jako jejich odstranění :-)
Dobrý den, velice vás prosím o změnu reklam i na mích webech, proti reklamě nic nemá, dejte tam prosím Sklik jako mají někteří štastní z nás.
http://pujcky-bez-rucitele.wz.cz/
http://pujcky-na-smenku.wz.cz/
http://www.pujcky-uvery-hypoteky.wz.cz/
http://pujcky-bez-registru.unas.cz/
http://www.pujcky-ihned.wz.cz/

Děkuji moc za ochotu.
<HTML>Radek - nastavím to za chvilku, ale pro příště prosím nepiš na fórum i na mail podpory najednou, stačí na jedno místo.</HTML>
Zdravím,
Prosím o odstranění blikavé reklamy na horniporici.una.cz
Díky.
Zdravím, dostal jsem info od jednoho uživatele, že moje stránky blokuje několik různých antivirů. Nedovolí na stránky jít, vyhodí hlášku, že je tam virus, že stránky můžou poškodit počítač, atd. Soubory jsem prověřil antivirem Avira a virus tam není. Co s tím? Člověk si dělá stránky proto, aby něco ukázal, ne proto, aby byl zablokovaný a označený jako šiřitel virů. Tohle přece není normální.
Jo_Do: Tak si zažádej o odblokování na stopbadware.org. Viz první příspěvek návod od Thaile. Ale mám pocit, že blokovaný již nejsi.
Jinak odepiš tomu uživateli, ať si laskavě aktualizuje antivir, protože obsahuje neaktualizovaný seznam blacklistu, kde jsou tvé stránky bezdůvodně uvedeny. Pokud má aktualizovaný, tak ať se na ten antivir vyprdne, když obsahuje data nezakládající se na pravdě a vydává falešné poplachy.
Toto je bohužel normální. A stěžovat si můžeš těm antivirům a Google, kteří toto praktikuji. Jako prevence je to fajn, ale na druhou stranu mají extrémní nevýhodu, že úmyslně nechávají stránky v blacklistu hodně dlouhou dobu, i když už stránka útočná vůbec není.
Prosím o změnu reklamy na www.iereus.wz.cz
Dřív jsem tam měl reklamy odpovídající většinou tématu stránek, např. cestovní kanceláře, ubytování, autodoplňky a pod. Nyní je tam většinou příšerná, špatně česky napsaná a snad i klamavá (jste 10.000 návštěvníkem) reklama.
Předem děkuji za vyřízení.
Zdá se, že můj požadavek byl vyřízen, děkuji za přepnutí reklamy.
Jen bych chtěl upozornit, že se nezobrazuje proužek WZ vlevo od banneru a banner není vycentrovaný jako obvykle na střed.
<HTML>Iereus - ano, prepla jsem to hned po precteni prispevku. Tento zdroj reklamy ten wz prouzek vlevo nema. Co se tyce vycentrovani, tak pozicovani na stred je v tomto pripade na uzivateli.</HTML>
Dík, už jsem si to upravil na střed.
Prosím o změnu reklamy na http://drabek-josef.wz.cz
Nechci tam příšernou češtinou psanou - a asi i klamavou - reklamu (jste 10.000 návštěvníkem a podobně)

Předem děkuji
Dobrý den, prosím o změnu reklamy na sisak.wz.cz
Delší dobu pozoruji že se sice reklama načítá, ale na Vašem počitadle se naposledy načetla 7.3.2013, projistotu jsem dnes provedl změnu, nicméně stále se zobrazuje blikající reklama, kterou popisuje většina uživatelů v tomto příspěvku. Bohužel tím, že nezobrazuji Vaši reklama, tak pravděpodobně dochází k výpadkům / blokování celého webu.
Děkuji za vyřešení.
Dobrý den,
prosím také o Váš zásah, aby stránka sachy.unas.cz, byla opět funkční

Díky
<HTML>sachy.unas.cz - ty jsi jiný případ, na stránce máš v chybovém hlášení napsáno, co dělat, aby stránky opět fungovaly. Kromě toho ti byl na kontaktní e-mail zaslán informační mail s instrukcemi.</HTML>
Díky. A omlouvám se. Díval jsem se na to ve FF a Avast mi přístup hned utnul, tak jsem si myslel, že jsem na tom stejně a tu chybovou hlášku jsem viděl na jiném PC bez Avastu.

Smazal jsem htaccess, uvidíme.

Díky moc a sry.
Prosím, zda by nějak šla též odstranit blikající reklama z našeho webu, lidé mi píšou že prý je to vir.
<HTML>bughousechess.wz.cz - nastaveno, za nějakou chvíli by se to mělo projevit.</HTML>
Jak koukám, tak v této kauze bylo Webzdarma jaksi nevině. Zrovna se dozvídám, že za celý incident může reklamní systém OpenX, který jak koukám WZ používá. Tento systém bývá častým terčem útoků a všemožných backdooru.
Zrovna v tuto dobu podobným způsobem byl nahlášen jako škodlivý i web českého rozhlasu www.rozhlas.cz, který je také napojen na OpenX.
Prosím, šla by něják aspoň dočasně odstranit blikající reklama z mého webu než se vše vyřeší. Nechci přecházet na jiný web, mám tento zajetý.
Vymyzal jsem všechny data a nechal jsem tam poutze index.html kde mám STRÁNKY V REKONSTRUKCI.

Nebo mi alespoň poraďte co stím. Vše co je napsáno výš tak nepomáhá.
Hlásí to na chromu i na mozile
<HTML>Bohužel u blogu nemám možnost reklamu nějak změnit. Doporučuju ale použít https://www.stopbadware.org/request-review a nechat stránku odstranit ze seznamu, hlášení by pak mělo zmizet. Co se týče reklamy, u nás je již vše dávno OK, problém popisuje Tomík o příspěvek výše.</HTML>
Tiež by som veľmi pekne poprosil o zmenu tej reklamy na stránke:
ave-eva.wz.sk

A ďakujem krásne
Prosím o zmenu reklamy

csd-modely.czweb.org

Ďakujem.