<b>Stránka nahlášena jako útočná (malware)</b>

<HTML>sorry za link, treba odstranit medzeru..</HTML>
Nevím jestli jsem to pochopil? Je již vypnutý banner? Ale stále v chrome vyhazuje jako malware, cituji: Na tuto webovou stránku byl vložen obsah z webu i.wz.cz.
Už mi to funguje, chtělo to jen ze stránek odstranit reklamu a je všechno ok.... Jinak bude varování vyskakovat pořád....
Doufám, že se povede problém, ideálně navždy, vyřešit..
Dotaz pro wide (moderátor): Jaký je časový horizont řešení? Hodiny, dny, týdny? Máme řešit situaci přechodem na jiný server? Jednáte s Googlem ČR o řešení, nebo čekáte, až se situace sama nějak vyvrbí? Všechny weby xx.wz.cz jsou pro normálního uživatele prohlížeče Chrome a Firefox tabu, protože při zobrazení hlášky, že stránky jsou infikované malware, okamžitě utíkají pryč...
Radek: Jak odstranit reklamu?
Nevím jak sypeš obsah na web, já přes FTP a tam je pak potřeba stáhnout si index do počítače, odstranit reklamu a pak to zase nakopírovat zpátky....
Wide: uživatelom s Chrome ste možno vypli viac než len reklamu lebo sa mi v Chrome nenačitaju podstranky (ak neni chyba u mna ale u ostatnych prehliadačov je všetko ok) ... tak držím palce nech to brzo všetko vyriešite!
nez aby lidem rekli at si docasne nez se problem vyresi.. at si lide smazou reklamu a oni ji dal neobnovovali..tak radsi prijdou o zakazniky...No aspon se ukazalo ze webu webzdarma nekoucuje profik,ale parta amateru
Richard: Souhlas, ani mně se nyní v Chrome nenačítají podstránky, v Exploreru je še OK...
Google Chrome zablokoval přístup na tuto stránku na webu , máme stejný problém a to od včerejška.
<HTML>Richard, losovani.wz.cz: dik za info, chyba s podstrankami snad vyriesena.

brambora: reklamy sme pre uzivatelov ktori pristupuju cez Chrome vypli. V pripadoch ked je web aj napriek tomu blokovany (napriklad aj vas) nepomoze ani rucne zmaznie reklamy.</HTML>
Google Chrome zablokoval přístup na mé stránky na webu http://dokumentytmobil.wz.cz/
http://soudniproces.wz.cz/ http://soudniprocesus.wz.cz/

V Explo to chodí, ale hlásí chybu.
Bude opravené?
Mi také chrome před okamžikem zablokoval přístup na mou stránku. Tak jsem vymazal keš:
Nastavení > Historie > Vymazat všechny údaje o prohlížení > Vyprázdnit mezipaměť

Pak mě Chrome na mou stránku pustil.
Po odstraneni reklamy je web pristupny. Bohuzel se vsak v CHROME nenacitaji nektere podstranky. V pripade pristupu pomoci IE je vse v poradku. Kdy bude zavada odstranena?
Mám ten samý problém,stránky se nezobrazují,hlásí to
Tato webová stránka na serveru www.pyrenean-mastif.wz.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.

Navíc mi nejde ani nic nahrát na server webzdarma,uvažovala jsem i o placené verzi,protože na forpsi se mi to nestalo,ale myslím,že to zde není o placené či neplacené,ale asi o tom,že webzdarma to nemá zajištěné a co nyní s tím?
Dobrý den, píše mi to ze stránka je útočná... koukám že s tím má problém víc lidí. Dá se to nějak vyřešit? Dík
WZ o tomto problému už dávno ví a řeší to. Bohužel se současným stavem nemůže nic dělat, protože to blokuje Google. Takže musíte počkat, až Google vyhodí stránky wz z blacklistu a nebude tak označovat stránky jako útočné. Jenže politika Google neumožňuje řešit situaci rychle. Situace může trvat jak pár hodin, tak i pár týdnů.
A co je sranda. Google označuje stránku jako útočnou i v době, kdy už vůbec útočná není - prostě neví, že stránka je už čistá. Což je i tento stav. WZ problém již vyřešilo, takže reklamy jsou již v pohodě. Jen Google o tom neví. Respektive ví, ale WZ je v pořadníku.

Dočasným řešením je vypnout varování, které vydává prohlížeč, nebo dočasně odstranit WZ reklamu.
Wide: pořád se občas nenačítají podstránky v Chrome, nešlo by to ještě trochu poladit prosím? děkuji :-)
Já jsem si pro jistotu po víkendovém blokování našich stránek http://hcenergie2002.webz.cz objednala placenou verzi, aby tento problém již nenastal a nyní jsem zjistila, že jsme zase blokovaní. Způsobilo mi to mnoho nepříjemností.
aha, a jak tu wz reklamu vypnu?

Je prosím možné vypnout reklamu i pro Firefox uživatele?

Ve verzi FF 17.0.1 stále hláška o malware..

(stopari.webzdarma.cz)

Díky za info.
Setrvalý stav. Malware. Stáhl jsem svou indexovou stránku z wz.cz, ručně vymazal raklamu, stránku opět natáhnul na web - beze změn. Mohl by moderátor alespoň naznačit, jestli je řešení v dohlednu? Nebo nechávají celou záležitost tzv. "vyhnít"? To by opravdu mohlo trvat týdny i měsíce...
Napsal jsem dnes přes Google Chrome do Googlu:

Dobrý den,
Google Chrome podle mě zcela nelidským i neprofesionálně zbrklým a lhostejným způsobem kazí (zbytečně) dobré jméno provozovatelů serveru:
webzdarma.cz
Blokuje hromadně weby uživatelů na těchto serverech, včetně mého osobního webu, a zavádějícně šíří mohutnou lživou kampaň o obecné škodlivosti serverů webzdarma.cz

I když nejspíše v ojedinělém případě skutečně došlo k nějakému šíření škodlivého softwaru díky někomu cizímu, kdo zneužil služby webzdarma.cz ,
přijde mi zcela absurdní a lidsky a podnikatelsky zcela nekorektní ze strany Google a Google Chrome spustit takovouto zavádějící a až štvavou kampaň ničící práci a dlouholeté budování dobrého jména jednak webzdarma.cz a jednak mnoha správců webů, uživatelů webzdarma.cz

Mohli byste k tomu vydat nějaké vyjádření a je myslím na místě nyní nějak naopak webzdarma.cz pomoci tuto situaci uvést do původního stavu a pomoci jim s očištěním jejich internetové reputace

Velké firmy nyní často bezohledně válcují ty menší.. zavádějíce ze své moci různé své svévolné pořádky. V boji proti spamu a škodlivému software tak někdy bezohledně více uškodíte nežli pomůžete - doslova teď ničíte nějaké lidi a jejich dlouholetou práci

Štěpán
stepan.z.prahy@seznam.cz - dlouholetý a do této (katastrofy?) ZPŮSOBENÉ BEZOHLEDNĚ VÁMI spokojený uživatel služby webzdarma.cz
Jo a můžem to zkopírovat a přeposlat rovnou i Mozille. Návštěvnost stránek na bodu mrazu a jestli jsem to správně pochopila, tak tam ani žádnej maleware či co nebyl. Fakt bomba.
prosím prosím poladte to blokování reklamy pro Chrome, podstránky se často nenačítají ... a na některých webech se zas objevila hláška o malware :-(