Email na více adres

Ahoj,
potřeboval bych drobnou radu. Na stránkách určených pro naše hasiče jsem vytvořil jednoduchý formulář pro odesílání emailu za pomocí funkce mail. Funguje to bohužel jen při uvedení jedné adresy, při více se mail neodešle. Adres tam bude max. 10, nejde nám o žádné rozesílání spamů apod., pouze jednoduchý nástroj pro zasvěcené (je nutné použít hesla, aby se mail odeslal). Je na webuzdarma omezení počtu adres, na který lze email poslat? Ve starších příspěvcích jsem našel omezení 10 mailů denně, což nám bohatě stačí. Byl tento email změněn? U adres používám jako oddělovač čárku,. Můžete mi někdo poradit, kde je chyba. Předem díky všem.
<HTML>Ahoj, těžko ti někdo poradí, když neukážeš skript pro to odesílání (ale na první pohled jsem v něm chybu neviděla). Funkce mail() je omezena na 10 mailů za hodinu (na jedno zavolání by mělo jít zaslat 10 mailů), takže menší počet by neměl být problém. Když se to neodešle, tak to znamená že vůbec, nebo aspoň na tu první adresu to přijde?

Mně funguje tohle, i když to tedy mám jinde než na wz ($zprava je předaná z formuláře):

<code>
$hlavicky = "Content-Type: text/html; charset=windows-1250"; // Mime typ
$emailadr = "prvni@email.cz,druhy@email.cz"; //Moje e-mailová adresa
$predmet = "Předmět"; //Předmět zprávy

if (Μail($emailadr, "=?windows-1250?Q?".imap_8bit("$predmet")."?=", $zprava, $hlavicky))
{
echo "Odesláno";
}
else
{
echo "Nepodařilo se odeslat!";
}
</code></HTML>
Ahoj, díky za pomoc, důležitá informace je pro mne, že to 10 emailů zvládne. Neodešle se to na žádnou adresu, ani na tu první. Když zadám jen jednu adresu, tak jo. Skript vypadá následovně (heslo a adresy jsem samozřejmě nepsal). Asi budu mít chybu v zápisu adres, ale pořád na to nemůžu přijít.

<?php
$mail = $_POST["mail"];//text emailu
$hes = $_POST["hes"];//heslo

if ($hes == '*' AND $mail != '')
$vysledek = mail ('prvni@adresa.cz,druha@adresa.cz...','Vzkaz pro soutezici', $mail);
else
{
echo "Nesouhlasí heslo nebo jste nezadali žádný text emailu";
die ("");
}

if ($vysledek)
echo "Email byl úspěšně odeslán.";
else
echo "Nastala chyba, email nebyl odeslán.";
?>
Tak jsem to všechno testoval a problém je následující. Při 5-ti uvedených emailech k odeslání dojde (sice se mail poslal 3x, nevím jestli to byla náhodná chyba nebo je to předeslání problému nastávajícího), při 6-ti se už email neodešle vůbec. Mělo by to ale přeci zvládnout i 10 adres. Dojde k opravení tohoto problému? Předem děkuji za reakci.
<HTML>Můžu to adminovi napsat. Ale nemyslím, že to bude mít nějakou velkou prioritu, takže s rychlým řešením nepočítej. Proč tedy ty maily nepošleš nadvakrát nebo natřikrát?</HTML>
Napadlo mne trochu odlišné řešení: Zaregistrovat si diskusní skupinu na pandora.cz (groups.google.com, ...) a udělat ji jako privátní.

WZ je primárně webhosting, na poštovní služby bych se tady nespoléhal.
Ahoj,
díky za podněty. Na WZ máme stránky především pro prezentaci našeho soutěžního družstva, email je spíše takový bonus. Kdyby to fungovalo, bylo by to super, pokud ne, budeme si muset nějak poradit. Každopádně díky za všechny rady, pokud se situace změní, dám vědět, že už to např. funguje na 10 adres.