Nefunkčnost

Dobrý den,

nejde se mi přihlásit na www.degeneg.wz.cz/admin... neobjeví se mi tam kolonka pro vyplnění hesla. A chci se zeptat proč na svých stránkách www.degeneg.wz.cz mám tolik reklamy? 11 reklam na úvodní straně mi přijde trochu moc..

Předem díky za odpověď
Pokud se nemůžeš přihlásit na své stránce, máš asi nějakou chybu ve svém kódu. Přebývající reklamy můžeš s klidem vyházet.
vždy mi šlo se přihlásit a nehrabal jsem se do kódu, ale najednou mi na mé přihlašovací stránce vyskočilo 5 reklam od Wz a nefakčí nic.
To bude asi tím, že máš nastaveno zobrazování reklamy dole. Potom se banner vkládá do každého souboru, který na server nahraješ.

Řešením je nastavit zobrazování banneru nahoře, nastavit cílový soubor např. banner.html a ten v PHP kódu includovat do patičky. Je to korektní řešení.

Po této úpravě je nutné nahrát všechny skripty znovu, tentokrát se už do nich reklama nevloží.
a jak jsem teď zjistil tak mi zmizeli i veškerý obsah stránek. Všechny moje fotky jsou fuč :(
reklamu mám nastavenu vkládat nahoře.
Tipl bych si, že fotky zůstaly. Podle toho, co vidím ve zdrojáku, jsi kromě reklamy smazal i odkazy na tyto fotky.

Taky bych se nedivil, kdyby ti někdo udělal PHP injection. Zranitelnost tvého webu jsem sice nezkoumal, ale podle používaných URL to asi nebude velký problém.
A teď tam nahrej všechny skripty znovu. Bez reklam.
A jestli ti můžu poradit, tak se zbav
meta name="description" content="MONOALBO - redakèní systém pro osobní internetové fotoalbum"
nebo to nahraď něčím rozumnějším.

Také se zbav slov "úvodní" a "stránka" v titulku. Působí to hnusně.
zajímavé že jsem se vůbec ve skriptech nehrabal a reklama byla pořád nastavena nahoru... to si zas na wz. hráli nebo si spíš myslíš že se mi tam někdo dostal?
Útočník by páchal jiné nepravosti. Místní reklamní robůtek má občas vrtochy. Určitě se tězko vypořádá s elementem body id="uvodni", protože právě na tagu "body" se synchronizuje a nečeká žádný atribut.

Nahrej znovu i Texy, v jeho skriptech budou také zaklety reklamy.
<HTML>A mel jsi ji i predtim nastavenou nahore? Protoze kdyz se podivam do souboru, tak skoro ve vsech je banner na konci vlozen. Ted mas nastaveno Nahore,ale aby bannery zmizely,tak je treba soubory nahrat znovu. Kod banneru sam nezmizi.</HTML>
teď mi pro změnu nejde se přihlásit na FTP server. Máte výpadek?
<HTML>Ne, nemáme. Co to je "nejde"? Bez logu ftp těžko říct. Odblokovala jsem IP adresu tvého posledního přístupu do administrace. IP adresa tvého příspěvku je jiná, ale nepodařilo se mi převést dns na IP, takže ji nemůžu zkontrolovat.</HTML>