Prosím o radu,
do včerejška běžel web bez problému a najednou se objeví hláška: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /3w/wz.cz/t/truhlarstvikisiala/cmsimple/cms.php on line 243
poradí někdo co s tím?
Poslední úpravy na webu byly před 14 dny a vše chodilo normálně.
V google archívu z 2.12.2010 má ta stánka dole 2x reklamu. Vzhledem k tomu, že používáš CMSimple, tak to vidím na vložení reklamy do souboru na nesprávné místo. Neuploadoval jsi náhodou něco na web v posledních dvou dnech? Neměnil jsi nastavení reklamy na WZ? Jinak si zkontroluj (třeba Total Commanderem, co máš na serveru v tom souboru cms.php na řádku 243 nebo okolo).
žádné úpravy od 21.11.2010, žádné změny reklam no prostě nic, tak jako nevím jak se co stalo, ale přesto dík za odpověď
A toho 21.11.2010 jsi dělal s webem co? To je skoro těch 14 dní.
Zkus se podívat do
cmsimple/cms.php on line 243
Určitě bude chyba tam, kde ti ji PHP vypsalo.
toho 21.11 jsem akorát měnil fotky v galeriích / někde ubral, někde přida l/, to je vše
Chybu najdeš v souboru
cmsimple/cms.php on line 243
Věštecká koule se mi někam zakutálela. Prozradíš nám, co a tom řádku je nebo si to máme vycucat z prstu?
je tam něco takového
if($f=='guestbook'){
$t=rmnl(rf($pth['file']['guestbook']));
if($action=='save'){
initvar('website');
if($guestbook=='')$e.='<li>'.$tx['error']['mustwritemes'];
else if(strlen($guestbook)>$cf['guestbook']['maxlength'])$e.='<li>'.$tx
Tohle je výpis toho co je na serveru anebo toho, co máš v PC?
Úplně na konci posledního řádku se snažíš k řetězci $e připojit pole $tx, což je ta chyba. Na konci chybí středník.
Pokud je to úplně poslední řádek souboru, byl asi zkrácen. Nejjednodušší by mohlo být nahrát dotyčný soubor znovu.
Takže my máme ten CMSimple stáhnout ze serveru, rozbalit, vybrat cmsimple/cms.php hacknout ti web a nahrát tam ten soubor? Nemohl by sis to udělat sám?
soubour jsem nahral znovy a žádná změna
<HTML>To co jsi uvedl ty je řádek 149-154 (poslední není celý, středník na konci je).
Na řádku 243 v tom daném souboru vidím vloženou reklamu. Je vložená ve všech souborech. Změň nastavení vkládání reklamy na Nahoře, do cesty dej cestu k souboru s patičkou a do patičky nakopíruj kód reklamy. Pak nahrej soubory znovu.</HTML>
Zalohuj si co půjde, jinak přijdeš o obsah webu (nepoužívá mysql).
Tušil jsem, že to bude vkládáním reklamy dolů. Akorát jsem nepředpokládal, že zdeněk používá editor, který neumí počítat řádky.
zálohu mám, dám to tak celý znova a uvím
žádný učený z nebe nespadl, nebo jo ? Chybama se člověk učí a omlouvám se že mi editor nepočítá řádky. Byly to ty reklamy, už to chodí. Jsem to já ale debil páni učený.
Dobrý večer. měl jsem stejnou chybu, chtěl jsem nainstalovat systém LimeSurvey, a pokaždé mi to hned napoprvé hodilo asi 6 reklam a pak "Parse error: syntax error, unexpected '<' in ....."
A tak jsem změnil zobrazování reklamy a "nahoře". Instalace proběhla, takže to tak nějak funguje, ale při pokusu se přihlásit, to ukazuje zas:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /3w/wz.cz/l/lukas-kaufman/dotaznik/admin/admin.php on line 784
0 "
Chápu, že to asi bude tou reklamou, co se tam vložila, ale proč se tam stále vkládá i po změně, když tohle není na hlavní stránce, tomu nerozumím.
Pokud někdo ví, prosím o radu. Díky, L
<HTML>Já teď v tom souboru žádnou reklamu nevidím, ale podle času soudím, že to nahráváš znovu.</HTML>