nějaké celé porobené

Upozorňuji, že jsem na web ani do filů tak od listopadu nesahal, ale posledních několik dní se chová dramaticky divně - viz. na amiga.webz.cz. Vyhazuje to nějaké zvláštní chyby a nejde se přihlásit ani do administrátorského rozhraní. Navíc je rozdrbaný celý vzhled webu - např. reklama WZ vyjede snad 6x. Protože o Amize primárně píšu už jinde, chtěl jsem alespoň vytahat články a nechat si to jen jako blog. To ale bez přístupu ani do admina moc dobře nejde.
Mohl by to prosím někdo z adminů prosím uvěst alespoň do takového stavu, abych z toho dostal ty články? Samo to nechci zadarmo. Díky
Zřejmě máš špatně nastavené zobrazování reklamy (do všech souborů dole).

Podle letmého pohledu to ale vypadá, že jsi tak úplně nedodržoval podmínky zobrazování reklamy (jedna na vstupní stránce). Je proto možné, že (vzhledem ke zmínce, že jsi na zdrojové soubory a zřejmě ani nastavení reklamy nesahal) ti bylo nastavení reklamy změněno záměrně správcem/moderátorem.
No to na dole jsem změnil až dneska (doufal jsem, že se to třeba trochu oživí). Teď jsem přišel na to, jak se dají články vytahat přes mySQL, ale bude to trochu pakárna. Ovšem důležité je, že to ještě vytáhnu.
Reklama předtím byla nastavena na "Nahoře na každé stránce" a fungovalo to OK. Pak se to ale nějak rozsekalo, reklama byla 6x nad sebou a layout stránky totálně zle.
Vypadá to, že sis nastavil zobrazování reklamy dole na každé stránce. To znamená i do každého includu. Nemáš těch includů nějak moc?
Co já vim, co si tam phpRS s includy vymýšlí :-) Reklama dole za navýšení prostoru byla nastavena již hodně dávno (tak dva roky zpět, možná tři). Čili by se tento problém projevil předpokládám dřív. Je možné, že se jednotlivé soubory nakopaly, jak do nich leze systém WZ. A nějakou aktuální zálohu webu jaksi nemůžu najít. Kruciš.
Tak jsem to přepsal nějakou historickou verzí. Alespoň se dostanu na články. Ufff...