pripojeni k serveru

Do pr...mame hotove webstranky a vecne se nemuzeme pripojit...mate take podobne problemy?. Psal jsem na podporu a dama zrovna klikla kdy nase stranky jely a milostive me napsala ze to je v poradku....hrom do pecky!
Servery na WZ jsou tradičně přetížené a občas se stává, že některé stránky nejsou dostupné. Pokud na stránkách skutečně záleží, doporučuji komerční hosting.
<HTML><em>dama zrovna klikla kdy nase stranky jely a milostive me napsala ze to je v poradku</em><br>
A klikám znova a zas mi to jede! Pokud to občas vrací tu chybovou stranku error.php, tak to je trvalým přetížením databázového serveru. Na freehostingu nemáš zaručeno nic, takže pokud někdo potřebuje záruku dostupnosti, tak má web na placeném hostingu.</HTML>
Ano prejit na placeny hosting...to je co si tato firma asi slibuje..cíleným rusenim pripojeni?...Tech vypadku je skutecne mnoho. Skoda mojich investovanych penez....presun bude opet neco stat.

Tedy muj zaver...pokud skutecne nema firma nejaky docasny problem s pretizenim, ale jedna se o jev stalejsi rozmyslete si lidi kam stranky davate!.....


Pro priklad 30.1.2011 stranky nejedou od 17:25 a je 17:31
a kazdou nedostupnost budu sem psat....at dáma uvěří.
Mně sice tvé stránky zrovna jedou, ale určitě ti všichni věří, že jsou občas nedostupné. Thalia ti to určitě věří také.

Jsi na free hostingu. Nejsou tu záruky. Když je to zdarma, tak se sem nahrne spousta uživatelů a kdekdo si na své stránky nacpe nějaký nenasytný redakční systém. To nemůže ustát žádný server a tak jsou občas výpadky.

I obyčejný hosting za 20 Kč měsíčně na tom bude určitě lépe.
<HTML><em>at dáma uvěří.</em><br>
Dáma nikdy neřekla, že ti nevěří. Pokud mě ani neumíš normálně oslovit, tak já nemám nejmenší chut s tebou něco řešit. Zbytek viz Kit.</HTML>
stale nejede 18:26
dama je pro me normalni osloveni...ale spletl jsem se... rekl bych ze to neni jiz dama ale neco horsiho...
navic co by chtela resit...to jako opravdu stoji nekdo v bilem plasti v zakulusi za pultem a jakmile uvidi vetsi pocet pristupu tak zamerne rusi?
20Korun mesicne neni vskutku mnoho, ale pro neziskovou akci to penize jiz jsou.
A proč zrovna používáš MySQL, když jsou tady k dispozici výkonnější databáze?
<HTML>Zajímavé, před chvílí nejely, teď zase jedou. Jen tak od boku střelím: Myslím si, že překračujete hodinový limit na počet MySQL dotazů... Což bohužel z nicneříkající chybové hlášky, kterou Vaše stránka ukazuje, opravdu nepoznám.

// EDIT: Tak ne, to byste musel vyplýtvat ten limit velice rychle...</HTML>
Tak dnes nejede jiz od 11:00 a je 12:56.
Nam proste vypadava spojeni na mysql server a v dobe vypadku se nejde
prihlasit i do sql administrace phpmyadmin.
<HTML><em>dama je pro me normalni osloveni</em><br>
Obávám se, že jen u málokteré ženy by ses setkal s kladným ohlasem (tedy pokud to nepoužiješ třeba jako společenskou frázi při usedání ke stolu). Navíc to nepřímé oslovení pomocí třetí osoby tomu taky nepřidalo.

Ale konec s offtopicem a zpátky k tématu. Admin se na to mrkl a teď by to mělo zase normálně fungovat (stránky se zobrazují a dostanu se i do databáze přes phpmyadmina).</HTML>
Thalia::: Ty se na ten seznam skutečných "dam" dereš hlava - nehlava! :-)