Čao, chci se zeptat proč se vůbec nemůžu dostat na své stránky? Naposled co to šlo i přes comandra tak jsem jen viděl jakmě zmizely všechny soubory a pak už jsem se vůbec nepřipojil...a stránky se nenačtou ani ze seznamu. Reklamu jsem tam měl - reklamní proužek na všech stránkách, akorát ten banner se tam nezobrazoval, byl nastavený na zobrazení dole ale furt skákal nahoru pod obrázek. (v IE byl také nahoře akorát nic neukazoval kromě - webová stránka není dostupná, a v MZile se to mlátilo s obrázkem. Díks za odpověď.
Asi tak nějak mám přístup ke třem provozovaným webům z toho nefunguje jen jeden nechci dělat ukvapené závěry ale vypadá to na kyks disku nebo tak něco kždopádně by mě pravý důvod zajímal
http://www.smycmaweb@seznam.cz
Podařilo se mi připojit n a FTP asi na potřetí nahrál jsem znovu soubory webu a už to šlape
jj vidím už to taky jede, stačilo jen u mě přehrát html soubory a už to funguje:-)
rad bych vedel, jestli je nejaka zaloha a moznost ze to najede zpet, protoze aby se jen tak ztratily stranky, tak to pujdu okamzite jinam.
Taktéž ten stejný problém. "Chyba 404 - soubor nebyl nalezen - Soubor nebyl nalezen, pravdědobně byl smazán nebo přejmenován. Je mi líto. Zkuste stránku vyhledat v katalogu stránek." Bylo by možné nějaké vysvětlení co se stalo.popř. proč?
Dočkejte času. Z mého pohledu prostě vypadla nějaká část diskového pole, někdo z moderátorů Vám však situaci objasní lépe.
@Veczi: Pokud nedošlo k nějakému fatálnímu výpadku, tak se data podaří obnovit. To však nic nemění na faktu, že za zálohu webu je plně zodpovědný každý sám.
nerikam, ale kdyby to mel nekdo pro koho bych to delal a neumel to a smazalo by se mu to tak by byl asi v loji..
jj taky mi zmizely moje stránky.... doufám že se to aspoň vrátí samo... mám dost pomalej net a nechce se mi to tam nahrávat znova
Tatáž věc - prázdný adresář :) Nauploadováno znovu.
tak vidim ze zatial sa to nevyriesilo....
ma cenu nahravat vsetkych cca 500 suborov nanovo? alebo je realny sanca ze to bude obnovene?
mám stejný problém, stránky prostě zmizely, měl jsem na nich fotky i od jiných uživatelů a ty dneska už těžko seženu, je nějaká reálná šance, že se obnoví? protože jediný co mě na to napadá je, že přejdu jinam
Stejnej problém. Prostě všechno fuč. Je teda nějaká šance,že se to obnoví?
Velmi rád bych si zde také přečetl nějaké "oficiální" vyjádření nějaké fundované osoby, jak se v současné době celá situace řeší ..
S takovým přístupem budu muset přejít ke konkurenci, už dva dny a ani jedno oficiální vyjádření....
<HTML>Freeze (12. 02. 2011 16:36) to odhadnul docela dobře.
Admin má myslím jiné problémy než psát na fórum. Vím, že o problému ví. Ale taky mě překvapuje, že tento stav trvá tak dlouho. Jakmile něco zjistím, samozřejmě sem dám vědět.</HTML>
Mam stejny stejny problem :(
<HTML>Musi se opravit filesystem. Omlouváme se, ale bude to ještě chvíli trvat.</HTML>
<HTML>Tak už by to mělo být v pořádku. Ještě jednou se omlouváme za potíže.</HTML>
ďakujem :) všetko je v pôvodnej podobe :)