Zdravím, potřeboval bych poradit, co mám vyplnit na ip kameře jako údaje pro odesílání obrázků.
Už jsem si pročítal jak bych to měl nastavit ale nejde to (aby mě nebylo vyčteno:D). Třeba na S webu to vyplňuju trochu jinak ale tam to jde.
FTP Server ftp.sweb.cz
FTP Port 21
FTP User user name
FTP Password *
ale když tam vyplním
meteo-frydlant.cz tak nic, když tam dám meteo-frydlant.wz.cz taky nic (plus heslo na webzdarma), co teda dělám špatně? Děkuju.
<HTML>Server i user name je meteo-frydlant.wz.cz. Jak často to hodláš posílat? Provozování kamery bude pravděpodobně porušovat podmínku:
Je zakázáno:
* provádět na serveru zátěžové testy nebo spouštět skripty, které by mohly způsobit zpomalení či znepřístupnění některých služeb serveru</HTML>
díky, zkusím....no chtěl jsem to mít cca. 10s:Dale jestli to nejde tak nic, nevím jakej by byl min. intervalový limit 10minut nebo jestli vůbec, ale kdyžtak kameru teda můžu mít na jiným serveru a zde bych měl jen okno na otevření (ale stejně jsem ještě nenašel správný skript tak je to zatím jedno, jen jsem to chtěl zkusit.-)
<HTML>No tak 10s rozhodně ne :-). Toho by si rychle všimnul admin a měl bys po legraci :-).</HTML>