Dlouhé načítání úvodní stránky

Přeju pěkný večer a potřeboval bych poradit. Úvodní stránka na mém webu strašně dlouho najíždí (okolo minuty) všechny ostatní části stránky fungujou rychle. Zkuste se podívat, jestli není problém třeba jen v mojem PC. http://www.vystava-moo.mysteria.cz

Pokud vám to taky dlouho najíždí, zkuste poradit co mám dělat,..
díky
Tvoje úvodní stránka se mi načetla během vteřiny...
Zdar, tipnul bych si, že je to tím, že stránky používají několik různých externích stylopisů, přítelkyně měla stejný problém...
...mně to nějakou dobu trvalo, než se to načetlo. Rychle naskočil titulek a pozadí, ale jak se to v kódu dostalo k těm stylům a skriptům, chvíli to trvalo.
no jo, to by ale načítalo dlouho na každé části stránky. Mi to dělá jen na úvodní. Ale asi bude chyba u mě když "lama" to naběhlo hned.
Možná záleží na prohlížeči - používám Firefox. Pokud ho taky máte, promažte si Vyrovnávací paměť (z menu Nástroje - Vymazat nedávnou historii). V ostatních prohlížečích to možná taky pomůže, ale taky samozřejmě záleží na rychlosti připojení (z mém případě 40 Mbps).
S vypnutým Flashem se mi ta stránka zobrazila prakticky ihned.
Ale jak vysvětlit uživateli že si má vypnout F., nebo že má tak dlouho čekat. Většina brzy uteče. Jinak s tím Fleshem díky. Pomohlo to.
No, vzhledem k tomu, že máš na úvodní stránce flash video, tak to vypnutí flashe asi nebude to pravé řešení. Jak to vidím já (a jak se mi to načítá a zobrazuje), tak bych s tím nedělal nic... Tedy pokud neuvažuješ o nějakém placeném webhostingu, kde by se dalo čekat rychlejší načtení (možná).
63 požadavků a 1,1 MB - to taky obnáší načtení stránky. 63 požadavků je docela dost.
Uživateli se nic nevysvětluje, spuštění něčeho datově náročnějšího se ponechá na jeho volbě.
Poté, co jsem si včera stáhnul Firefox 4 se mi už načte během okamžiku, takže to nepochybně bylo přehršlí požadavků, s čímž mohou mít někeré prohlížeče problémy.