Prosba!

Dobrý den,

chtěl bych poprosit o aktivaci knihoven Curl, OpenSSL, ZIP a o nastavení
PHP Memory na 70 MB, pokud to bude možné.

Mockrát děkuji!
A nechceš poprosit rovnou o neomezený prostor, doménu druhé třídy, vlastního administrátora, který se ti bude starat o vlastní přidělený superserver? A to vše navěky zdarma?

Prosit můžeš, ale pánem je zde pouze administrátor, nikoli uživatel. Takže nemůžeš jen tak žádat o věci, kdy se ti zamane a jak se ti to hodí. Hlavně ne na freehostingu. Ono něco povolovat není jen tak.

Jednoduše řečeno. Prosit můžeš, ale dost pochybuji, že by tvé prosby byly vyslyšeny. Takže se ani nesnaž myslet, že ti bude vyhověno.

Pokud požaduješ něco extra (i když ony knihovny by zde mohly být standardně dostupné), tak si najdi hosting, který je podporuje. Z freehostingu jich bude možná mizivé množství. Z placených určitě budou dostupné všechny. S memory limitem ovšem nevím, zda bys uspěl i u placených. 70 MB paměti je hodně velká hodnota.

Když tak přemýšlím nad požadavkem, pak bych si byl docela jistí, že s danou aplikaci bys zde moc nepochodil. WZ není stavěno na nějaké složitější aplikace. Místo rychle a spolehlivé práce bys zde čekal jen samé výpadky nebo dlouhé odezvy.
Už seznam požadavků svědčí o špatně navržené aplikaci. Souhlasím s Tomíkem, že taková aplikace by na WZ jen trpěla neustálými výpadky. Nauč se psát aplikace tak, abys vystačil s těmi prostředky, které zde jsou k dispozici.

Mně se třeba podařilo redakční systém sešlapat do 6 KB (+30 KB knihovna) a běhá mi to velmi rychle bez dalších požadavků na WZ.