Nemuzu vyhledat stranky ve vyhledavacich.

Dobrý Večer obratil jsem se sem z duvodu, ze kdyz se zadam do vyhledávace shd slatiny tak mi to najde jine hasice a ne tuhle stranku www.sdhslatiny.xf.cz děkuji za odpověď
http://www.google.cz/search?q=site%3Asdhslatiny.xf.cz
Na stránce není ani jeden nadpis a veškerý text na stránce je ve dvou větách:

- "Sbor dobrovolných hasičů Slatiny"
- "Prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak, aby je nezobrazoval."

Google indexuje pro vyhledávání tyto 2 věty. Ani v jedné z nich se nevyskytuje "shd slatiny".

Vůbec nechápu smysl té druhé věty, s hasiči nemá nic společného. Je zbytečná.
Kit: Ty stránky jsou vytvořeny pomocí framů a tvůj prohlížeč je neumí neb nechce umět.

Podle mně je odpověď jednoduchá - google řadí výsledky podle toho, kolik odkazů z jiných stránek na ně vede. Dokud bude tvá stránka někde chudák osamocená bez jediného odkazu, který na ni vede, google ji bude řadit třeba až na nějakou třicítou stránku nalezených výsledků. Hasiči z jiných slatin a nějaké slatiny mají své weby odkazy propojené se spoustou dalších stránek.

Jo a ty framy radím nepoužívat, dneska se to už moc nenosí a všechyn jejich výhody převálcuje hromada nevýhod.
Nadpisy se míní tagy H1 až H6. A doplň nějaké meta informace do hlavičky stránky - mezi <head>a...</head> viz http://www.jakpsatweb.cz/meta-tagy.html
Vygoš: Když hledám příčinu problémů webu, tak používám vlastní prohlížeč, který sice nepodporuje rámce, Javascript ani CSS, ale zobrazí všechny informace, které ke hledání chyb potřebuji a které běžné prohlížeče nezobrazí.

Chtěl jsem dát najevo, že místo věty "Prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak, aby je nezobrazoval." by Martin mohl napsat nějakou smysluplnou informaci, například mapu webu. Toho se Google velmi rád chytí, ochotně takovou mapu zaindexuje a pošoupne web k vyšším příčkám.

Martin: Když tam necháš tu stupiditu o nepodpoře rámců, tak ji Google samozřejmě také zaindexuje. To určitě nechceš.

Framy ani iframy nepoužívej, pokud nevíš přesně, co děláš. Většinou webu nepomohou, ale spíš ublíží. Je to krutá daň za pohodlí při tvorbě.
Kit. Jak to myslis? (mohl napsat nějakou smysluplnou informaci, například mapu webu)
Například takto. Doufám, že to fórum zobrazí korektně:

<iframe name="I1" src="uvodni.htm" width="857" height="542" style="padding:0; " marginwidth="1" marginheight="1" border="0" frameborder="0">
<h2>Mapa stránek SDH Slatina</h2>
<ul>
<li><a href="uvodni.htm">Aktuality SDH Slatina</a></li>
<li><a href="udalose.htm">Události v SDH Slatina</a></li>
...
</ul>
</iframe>

Běžnému návštěvníkovi se to nezobrazí, ale Google si to přečte. Dej si ale pozor, aby to zhruba odpovídalo skutečnosti. Našli se i vykukové, kteří do toho dělají linkové farmy. Takové Google penalizuje.