Nejdou nám stránky marguarita.xf.cz

Dobrý den.nejdou nám naše webové stránky www.marguarita.xf.cz
prosím o nápravu.
děkuji
lukáš
Stránky funguji.

Nápravu byste měl provést spíše Vy.
- Stránka obsahuje podezřelý skript odkazující na http://breidholtsskoli.is/libraries/index.php. Ta kupodivu již neexistuje, ale brzdí načítání.
- Někde máte chybné cesty k obrázkům a to nemluvím o samotných názvech.
- Obrázky nejsou optimalizované pro zobrazení. Buď jsou zbytečně velké nebo jim záměrně udáváte jiný rozměr než jaký mají.
- Divím se, že Vám při ISO-8859-1 zobrazuje správně čeština, když ISO-8859-1 češtinu nezvládá.
- Tabulkový layout rovněž brzdí načítání - stránku zobrazí až když načte celou tabulku. Což znamená, že stránka se zobrazí až na samém konci. Mezitím je bílo.

Suma sumárum - 763 kB za 1 minutu je hodně moc a dlouho. A za tohle WZ rozhodně nemůže.
Děkuji Vám za odpověď,

souhlasím jen s optimalizací obrázků, tabulkový layout nebrzdí načítání to je nesmysl.
Zajímalo by mě proč již 3 den nefunguje FTP klient a proč se nadá přihlásit ani na Vašich stánkách ? Potřebuji úpravy a nemohu je udělat protože se ke své adrese prostě nedostanu! Chápu že je to web zdarma ale i tak by to mělo chodit ne?
Jestliže nefunguje FTP klient, je nutné ho přeinstalovat nebo správně nakonfigurovat.

Jakou to hlásí při přihlašování chybu?
Tak nebrzdí v pravém slova smyslu. Pokud se však stránka načítá víc jak deset sekund, tak je ten rozdíl znát. V normálním layoutu se stránka načítá a zobrazuje postupně, takto se za těch deset sekund aspoň něco zobrazí. Kdežto tabulkový layout se musí nejdříve celý načíst až pak se zobrazí. Takže za těch deset sekund bude pořád prázdno a to může některé návštěvníky odradit. Takže se jedná spíše o vizuální brzdu.
V dnešní době, kdy se více uplatňuje CSS a sémantika, už tabulkový layout nemá smysl. Pokud se však stránka s ním zobrazuje dostatečně rychle, tak se klidně může ponechat.
<HTML>Tomíku, některé prohlížeče zobrazují tabulku v průběhu načítání, čili uživatele těchto prohlížečů to nebrzdí. Což ale nic nemění na tom, že tabulka se má používat pouze pro znázornění tabulky, nikoliv pro rozmístění prvků stránky. Bohužel já to se svým připojením jaksi neposoudím, protože mi to v případě marguarita.xf.cz jen mrklo a měl jsem stránku zobrazenou.</HTML>
Stránka se zobrazí ihned, ale pak hned zmizí a antivirus začne hlásit hezkého koně dovezeného až z Tróje.

http://marguarita.xf.cz/
JS/TrojanDownloader.HackLoad.AG trojský kůň
přerušeno spojení - uložen do karantény

Infiltrace byla zachycena při přístupu na web aplikací: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe.