Pomalý web proč?

Dobrý Den,

Chtěl jsem se zeptat proč je web www.alterans-jka.xf.cz tak spomalený, načítaní strašně pomalé, občas musím dát několkrát F5, aby mi vůbec naběhl bez chyb. Zkoušel jsem vymazat polovinu novinek a nic :(

Děkuji za odpověd'
Asi nemá WZ dnes svůj den.


PS: 132 požadavků na server a 1,6 MB nahraných dat na jednu stránku, to stojí za zamyšlení...
Především máš na té stránce příliš mnoho obrázků. Také při stažení samotného indexu to trvá značně dlouho. To znamená, že máš chybu ve skriptech nebo příliš často voláš databázi. Snad ne v cyklu.
DS: Dělá to už delší dobu. Jinak 132 požadavků to mic nic neříká jak se manipuluje s něma a 1,6 MB je hodně? Když ma WZ nákou kapacitu nwm klk má free asi 100-200 MB na upload, tak by to mněl stíhat.

KIT: Od začátku webu i s těma obrázkama nemělo to jelo rychle v tom to nebude, skripty a index je to možný, ale nevím co bych tam smazal, abych ho nepoškodil úplně. Takže nevím co stím, hráči už na něj radši už nechodí s tímhle stavem, předem děkuji za každou užitečnou radu.
Je potřeba snížit počet obrázků na max. 5. Mám na mysli obrázky, které tvoří design. Ideální je jeden, ale to používají třeba mistři z Google. Nedávají se do HTML, ale do CSS.

1,6 MB je na indexovou stránku hodně, optimum je do 50 KB. Tvůj web by se do toho dal našlapat. Takové stránky pak běží rychle.

Ovšem hlavní katastrofou je index.php, který je nějaký zacyklený. Máš v něm nějakou docela zásadní chybu, kterou samozřejmě nevidíme. Například vnořené cykly, dotazování databáze v cyklu apod.
Aha a nevíš jak to zjistit ověřit?
Jinak btw, smaotný Index.php má 18kb :)
O víkendu jsem si napsal skript, který má jen 4 KB a na WZ běží skoro 30 sekund. Raději ho nespouštím. Na velikosti zas tak moc nezáleží. Záleží na tom, jak ten skript funguje.

Už jsem viděl pár hloupých skriptů, ve kterých se nachází třeba "SELECT * FROM Tabulka;" Už samotný dotaz je hloupý, dotyčný autor ho volal během skriptu několikrát.
No kuknu co nebude sedět a bez čeho se obejde, a myslíte že by urychlilo web, kdybych zrušil složky s jazykama, nechal jen en/cz, jak víte dá se to tam přepínat ? zatím díky jdu spát gn.
Zrovna přepínání mezi jazyky bude vlastnost, která vůbec zdržovat nebude. Prohlédni všechny cykly v kódu, zejména dvojité či trojité.
Kit: Promin' náké cykly to je pro mně jiná planeta :)
A teď se přiznej, co jsi s tím provedl. Máš tu stránku mnohem rychlejší. Index.php se předtím stahoval za cca 30 s, nyní mírně pod 300 ms (bez obrázků).
Nic, max jsem smazal ve fps náké složky se screenama.