Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe [blgz][zamčeno]

Nemůžu se dostat na webové stránky školy: www.sspgs.wz.cz

Zobrazuje se pořád dokola hláška:

Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení. Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím cookies.

Děkuji za radu.
Tohle jsem dostal, když jsem si nechal zobrazit stránky sspgs.wz.cz a www.sspgs.wz.cz. Tu chybu sis určitě udělal sám. Prohlížeči vždy oznámíš, že požadovaná stránka se nachází na nové adrese. Ovšem tam je jen další přesměrování na sebe sama. Chybu hledej v .htaccess .

* http://sspgs.wz.cz/
HTTP/1.1 302 Found
Date: Sat, 04 Jun 2011 21:16:11 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/5.1.6
location: http://sspgs.wz.cz/
Content-Length: 0
Connection: close
Content-Type: text/html

* http://www.sspgs.wz.cz/
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date: Sat, 04 Jun 2011 21:20:37 GMT
Server: Apache
X-Powered-By: PHP/5.1.6
location: http://sspgs.wz.cz/
Content-Length: 0
Connection: close
Content-Type: text/html
Sorry, mělo být: "Tu chybu sis určitě udělala sama."
No tak tomu vůbec nerozumím, jak mám postupovat? Díky.
Podívej se pořádně do svých skriptů. Někde tam budeš mít špatně nastavenou funkci header('Location: ...'); viz http://php.net/manual/en/function.header.php

Druhou (pravděpodobnější) možností je chyba v souboru .htaccess . Když sem pošleš jeho obsah, možná na to přijdeme. Když ho celý smažeš, přestane to blbnout, ale možná přideš o některá nastavení, která jsi v něm chtěla.

Tipuji, že jsou to špatně udělaná "hezká URL" (viz Google), nejspíš v regulárních výrazech souboru .htaccess chybí nějaké lomítko.
Mám s blogem stejný problém.
Jenže netusím, kde mám najít soubor .htaccess. Přes admin se prihlásit nejde, a přes FTP tam takovy soubory nemam..

dík za odpověd
Taky mám naprosto stejný problém, nemůžu se dostat na svůj web www.pocasiznojmo.cz (www.pocasiznojmo.webz.cz) prosím o pomoc ;)

Díky
Taky mi nejde se přihlásit přes admina a přes ftp tam žádný soubor .htaccess také nemám. Co tedy s tím?
Díky
Včera ráno mi vstup na stránky ještě fungoval a odpoledne až do teď nic. Dělám stránky ve Vašem redakčním systému a programovat neumím a ani nevím, kde mám soubor: .htaccess najít.

Prosím Vás jde o školní stránky s vysokou návštěvností a pokud nepojedou bude průšvih, prosím o rychlé vyřešení problému a návod jak řešit pište pro začátečníky.

Děkuji moooc.

Gábina
Tak já se tady namáhám s odpovědí a pak mi sdělíte, že používáte blog? Ten je dělaný jinak, viz fórum http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=7

Když někdo používá blog nebo nějaký redakční systém, tak to sem laskavě napište. Jak to mám čuchat? Věšteckou kouli nemám.
Mám problém od včerejška přihlásit se na své webové stránky zumbastess.wz.cz Pro mě a mé klienty je to docela důležité, jsou tam podstatné informace k probíhajícím hodinám a akcím. Programovat neumím, přes Comander ani FTP to nešlo.......co s tím?

Píše mi to: Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení.

Connect to: (05.06.2011 11:07:15)
hostname=zumbastess.wz.cz
username=zumbastess.wz.cz
startdir=
zumbastess.wz.cz=88.86.113.146
220 ProFTPD 1.3.3 Server (ProFTPD) [88.86.113.146]
USER zumbastess.wz.cz
331 Password required for zumbastess.wz.cz
PASS *
530 Login incorrect.
QUIT

IP adresa: 188.92.8.130

Prosím o odblokování nebo řešení této situace :/ Děkuji
Dobrý den.

Mám vytvořené stránky na blgz v redakčním systému na adrese: www.etrznice.com
Mám úplně stejný problém. Včera ráno jsem mohl na stránky i do administrace bez problému. Od včerejšího odpoledne je vše jinak: Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení. V Administraci jsem v nastavení určitě nic nepřenastavoval...
Stejný problém mám i u jiných stránek např. www.mazlicci.blgz.cz, nebo www.bible.blgz.cz. Na těchto stránkách jsem určitě v minulých dnech také nic nedělal. Prosím o vyřešení této situace.
Děkuji

Wendy-vacnemo
Souhlasím s Terezou Tess, o nějaký konstruktivní návrh jak to vyřešit. Množí se mi stížnosti od odběratelů mých dat z webu.

Díky.
Kite, tak se nezlob, ale pochop, že běžný uživatel se v tom jen těžko orientuje, na tvůj odkaz jsem nenašla odpověď, je to možné vyřešit i tady?

Díky. Gábina
Dá se to vyřešit i tady. Jenže na otázky kolem blogu neznám odpovědi. Kdybych od počátku věděl, že se jedná o blog, nereagoval bych a možná by se ozval někdo jiný, kdo tu odpověď zná.

V daném případě to bude asi nějaká chyba v blogovacím systému, na kterou se budou muset podívat admini.
Kdybyste na začátku řekli, že používáte blog od WZ a ne vlastní, pak byste dostali jinou odpověď.

Pokud se tedy jedná o blog WZ, pak ve vašem případě budete muset napsat adminovi a vyčkat na jeho odpověď. Vlastními silami nic nezmůžete a my jakožto dobrovolníci s tím také nic nenaděláme.
už to jde
Děkuji, už web funguje.

Gábina
Včera večer mi vstup na stránky už fungoval a předtím jsem to tady už psala. Přes víkend web nejel a potom včera večer už ano. Problém se opakuje, před hodinou web fungoval a teď opět hláška:

Server přesměrovává požadavky na tuto adresu sám na sebe, a to takovým způsobem, který zabraňuje jejich dokončení. Tento problém může být způsoben zakázáním nebo odmítnutím cookies.

Dělám stránky ve Vašem redakčním systému.

Prosím Vás jde o školní stránky s vysokou návštěvností, prosím o rychlé vyřešení problému.

Děkuji za radu nebo pomoc, nebo odblokování, tak aby s chyba neopakovala.

Gábina
Gábina:
Ach to školství!

Redakční systém je mimo náš vliv jako uživatelů a tím nelze poradit jak do nefukčního webu zasáhnout. Moderátor, který obsluhuje Blog (tedy redakční systém) nakukuje asi jen do sekce Blog - proto pokládat otázky zde postrádá trochu smysl.

Pokud si vzpomínám tak se sspgs jsou problémy docela permanentně, že?
Ach ta ds, jako vždy mi nic neporadila, ach ten redakční systém, neustále padá a padá, přestože nedělám žádné zásahy a to nejenom mně, ale i jiným webům, viz stovky příspěvků, takže to nebude asi naše vina, že?!

A moderátor, který obsluhuje Blog - redakční systém, jako vždy nereaguje. Tak asi kam jinam psát, než na podporu, že?

Se sspgs jsou problémy , tak asi 4x - to je permanentně? Zatím jste nám ještě nic nevyřešili, tak nechápu to osočování.
Moje stránky www.zumbastess.wz.cz fungovaly až do soboty bez problémů. Nedělala jsem tam nic speciálního, co by narušilo chod, ani jinde. Včera večer fungovaly, dneska od odpoledne opět stejná chyba. Já ani Gábina nejsme jediní uživatelé, kteří mají stejný problém. Tak chyba nebude asi v nás a našem spravování stránek ale někde jinde. A jako laici přes programování (což byl můj důvod vytvořit si jednoduché webové stránky zde u vás) si těžko poradíme.
Začíná mě to dost znervózňovat, protože tyto stránky jsou pro mě velmi důležité a nevím teď co s tím....
Najde se tu někdo, kdo nám s tím pomůže?!
Terezo Tess - já a Kit jsme uživatelé jako každý jiný a proto jsem psal Gábině o tom, že něco, co se týká Blogu se řeší v sekci Blog. Tady, tedy v sekci Podpora je menší pravděpodobnost, že zareaguje ta jediná správná osoba, kterou je, doufám, že se nemýlím, moderátor MKS.
Howg!

PS A pokud je "zumba" komerční projekt, je potřeba počítat s tím, s čím se souhlasí při registraci - tedy, že to nemusí vždy fungovat
<HTML><a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=7&i=472&t=472">Z jiného vlákna na správném místě</a>:

<blockquote>Autor: <strong>MKS</strong> (moderátor)
Datum: 07. 06. 2011 08:48

Omlouvám se za komplikace, ale měli jsme o víkendu ze soboty na neděli a pak ještě v pondělí večer technicke problémy. Už je to vyřešené a předpokládám, že se to nebude opakovat ... alespoň tento typ potíží. Díky za pochopení.</blockquote>

Toto vlákno zamykám. Máte aspoň důkaz, že správce blogů chodí opravdu jen do sekce Blog.<style>form { display: none; }</style></HTML>