Obrázky [blgz][zamčeno]

Přestaly se mi zobrazovat obrázky. Přitom normálně fungovaly a náhledy jsou vidět. Teď to píše "obrázek se nepodařilo načíst". V administraci je normálně vidím a normálně s nimi pracuji.
Na tvé stránce není žádný odkaz na obrázky, takže se logicky ani nemohou zobrazovat. Nejsou tam ani žádné náhledy.
Zkus to teď. Bylo to za heslem
Zkus položit tento dotaz v sekci Blog
http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=7
PS:
Když se zadá přímo URL obrázku:
http://b.wz.cz/photo800600/z/zsw-2011_wz_cz/3/img_9056_rh.jpg
nebo
http://b.wz.cz/photo800600/z/zsw-2011_wz_cz/4/vsichni1_RH.jpg
tak se načte a tak si myslím, že problém bude v:
onclick="return ph.show(this,1200,538,1);

takže, dotaz na tvůrce blogu
Problém by mohl být v tom, že obrázky jsou na b.wz.cz místo zsw-2011.wz.cz. To vypadá na nedovolené spojování účtů za účelem zvýšení kapacity - a to je v rozporu s podmínkami webhostingu.

Problém může být také v nedodržení velikosti písmen v odkazech.

Teď na to koukám a zjišťuji, že při kliknutí prostředním tlačítkem se mi fotky normálně otveřou. To bude nějaká chybička v Javascriptu.
Kit: ta chybová hláška je v sekci, kde je preload obrázků - povedlo se mi i to, že se obrázek načetl, byl už v okně vidět, ale přes něj pak vyskočilo to okénko s chybou. Jediná rada, kterou tu asi můžeme dát: Vypnout javascript!
Jak se mohly dostat na nějaké b.wz.cz, když jsem je normálně nahrál na zsw.2011.wz.cz a taky tam normálně byly vidět.

Kde vypnu javascript?
To je zase ten blog? Už mě to vážne nebaví to zjistit po mnoha hodinách a mnoha radách. Jenže jak naučit nováčky, aby napsali, že mají problém s BLOGEM a že to patří do sekce BLOG?

Blog jsem nikdy nepoužíval, proto na toto téma nemohu zodpovědně poradit. Bohužel z otázek to není patrné. V Podpoře se to míchá do kupy z běžnými dotazy, které vypadají velmi podobně, ale odpovědi na ně jsou jiné.
<HTML>Kit/Roman: b.wz.cz je jen adresa blogovacího systému, podobně jako ad.wz.cz je adresa reklamního systému. Javascript si vypnete v nastaveních prohlížeče, jenže to je řešení k ničemu, ne každý se chce omezovat. Ohlaste prosím chybu ve <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=7">
správné sekci fóra</a>, tam je větší šance, že si toho všimnou lidé zodpovědní za provoz blogu. Nezapomeňte uvést název té chybné funkce atd., prostě co tady vykoumali kolegové.

OT:
Kit: A nejhorší je, že tohle forum neumí přesouvat dotazy. Jinak bych to tam už přesunul. Už roky je slibováno nové, už jsem za tu dobu viděl i několik náhledů... a furt nic.

Zamykám.<style>form { display: none; }</style></HTML>