Smazání stránky

Dobrý den

chtěl bych se zeptat na základě čeho byla smazána stránka www.coen.phorum.cz . Popř jestli byste mohli poslat všechny tabulky z db.... stránky, které nejsou navštěvované nemažete, ale tuhle relativně navštěvovanou smažete.

děkuji za odpověď
Veselka
dobrý jak jsem napsal tak se asi po tydnu rozběhlo aspon ftp takže omlouvám se stránka neni smazána
Když se dívám na archiv tvých stránek, tak tam vidím docela dlouhou dobu generování i před 10 s. Zřejmě jsi svými skripty trvale přetěžoval webserver i databázi.

Také tam vidím možnost uploadu souborů. Pokud ti tam někdo nahrál ve větším množství něco v rozporu s pravidly webhostingu, tak bych se ani moc nedivil, kdyby i to bylo důvodem.
no tak ftp funguje ale nic jinýho ..kdyz se chci přihlásit abych se podíval do db tak mi to píše že taková stránka neexistuje...přijde mi jako by bylo vypnuté mysql ale nemůžu to zjistil jelikož se nedostanu do administrace..

upload souborů tam neni žádnej...jedná se pouze o forum ....asi se díváš na fifacom.wz.cz ale já myslím coen.phorum.cz .. to forum neni moje jen jsem ho tam někomu instaloval....
právě jsem zjistil že tu pláču na špatném hrobě :D .phorum.cz totiž vůbec neni v nabídce wz :D
Obvykle se dívám na stránku vedle jména, v tomto případě na http://fifacom.wz.cz/ a tam skutečně skoro nic není a v archivu Google je toho hromada.