Ignorace

Dobrý den opět. Tak jsem již před týdnem napsal na "podporu" (e-mail tohoto hostingu) a nepřišla mi žádná odpověď za celý ten týden! Takže bych rád nějakou nápravu prosím. Byla tam zmíněná i reklamace. Děkuji. Plíšek
Je docela hloupé, že Vám z podpory nikdo neodpověděl. Na druhou stranu je třeba brát v potaz jednak období prázdnin a taky druh dotazu -- pokud je ve FAQ, odpovědi se nedočkáte nikdy ;)

___
Přestože nevím, co chcete reklamovat, dovolím si připomenout nastudování některých úseků právního řádu. Zákon mimo jiné uvádí (když to přepíšu "do češtiny"), že nelze reklamovat věci/služby, které jsou/byly zdarma (samozřejmě až na drobné výjimky).
Já bych byl rád, že mi někdo vůbec prostor pro takovou "podpůrnou" stránku poskytne zdarma.
Já jsem též napsal do fóra, protože mám ijstý problém stránky a také jsem se zatím odpovědi nedočkal. Rád bych začal pracovat na onom webu, ale zatím nemám jak, protože mě to do administrace nechce pustit a píše to co píše :(
Daichi: Chtěl jsi asi napsat "pracovat na onom blogu". Je nutné to vždy zmínit, pokud píšeš mimo fórum "Blog", kam tvůj dotaz patří.
Mluvím o doméně, kterou jsem si zaplatil přes webzdarma a nebyly to otázky co jsem poslal na mail, ale chtěl jsem poslat peníze zpět, nebo tak něco, protože tento hosting podle mě bohužel nestojí za ty peníze, když je to jen přesměrování. Omlouvám se za přísné hodnocení, ale nevěděl jsem jak to jinak říct a navíc mi to trochu už vadí jak se to táhne a že to budu muset vše předělávat a možná ani nedostanu nazpět peníze, které mi nic nedají.
Petr Plíšek:

peníze jsou za registraci domény druhého řádu - ta je za ten poplatek na rok tvá a Wz byl v této akci jen prostředník.

Hosting máš pořád zadarmo, tedy za tu zobrazovanou reklamu.

To jen aby bylo jasno, jak se věci mají.


Začal jsi tím, že se ti nelíbilo dlouhé URL a tak jsi si zaregistroval kratší.
Zbytečné!

Naopak, pro tyto stránek, které se tu pokoušíš přivést na svět je to ideální forma - zadarmo, na doméně, kterou můžeš klidně opustit a přenést to, co ta tvá stráka nyní prezentuje, někam jinam (třeba až se Google naštve)

Pak jsi se někde dozvěděl o sitemap.xml a mermomocí ji chtěl vytvořit - až tak, že jsi chtěl instalovat redakční systém.

Zbytečné! Pro web, který tu nyní prezentuješ (10 stránek ze zoufalým obsahem v indexu Googlu už je) a pro tak malé weby se bez sitemap.xml klidně obejdeš.

Pokud to časem měla být stránka opravdového poradce, tak se už od počátku diskredituje, protože není důležité URL, ale obsah.
PS: omluva za hrubku, stránky jsou samozřejmě: se zoufalým obsahem
Děkuji za radu. Tak si převedu doménu teda a nějak ji využiju no. Nevím ale jakých 10 stránek v indexu máte na mysli, tak mi prosím řekněte, co to znamená přesně. Jinak přestože se vší úctou vás nemusí zajímat obsah stránky, tak mi můžete věřit, že jsem poslední týden pracoval právě na obsahu, který dám na stránky a je široce zaměřen na vše tématicky blízké. Plíšek
PS: Je mi to jedno :D i když taky nemám rád, když někdo píše moc hrubek, ale tohle mě bylo jedno. I když teďka jsem asi nějaké taky udělal :D ...Plíšek
Petr Plíšek:
Zjednodušeně řečeno: Zaplatil jsi za doménu, která ti rok bude patřit. Doména funguje bezvadně, není důvod peníze vracet. Ani to podle pravidel CZ.NIC nejde.

Doména je nasměrována na hosting, který je zdarma. S hostingem nejsi spokojen. Protože je zdarma, není co vracet.

Můžeš si nechat doménu přesměrovat na jiný hosting. Dokonce se o tom s administrátory na WZ vůbec nemusíš bavit. Najdeš si jiný hosting a napíšeš jim, že u nich chceš hostovat svou doménu. Převod zajistí nový hosting.

Za přesměrování jinam se obvykle nic neplatí.
ok. Velmi vám děkuji. Plíšek
Na stránky www.1zhubnete.cz se velice rád podívám, až na nich něco bude. Zatím jsem na nich nenašel žádnou užitečnou informaci či radu.

Souhlasím, že mi do obsahu tvého webu nic není. Ovšem ds i já ti chceme naznačit a poradit, že takové stránky moc šancí na uplatnění nemají, i když hubnutí je v dnešní době populární záležitost.
Napište:
site:www.1zhubnete.cz
do vyhledávacího políčka Googlu a stiskněte Enter

Pokud řešíme něco v souvislosti se sitemap.xml a nástroji pro webmastery od Googlu nejde obsah stránek nepřehlédnout.

Musím znovu, a také ve vší úctě, opakovat, že ať má být smysl stránek budování značky: "Petr Plíšek", či odkazování zákazníků někam, kde jim Petr Plíšek chce jako zástupce nejmenované firmy něco prodat, měly by vypadat obsahově jinak.

Nastudujte si něco o disciplíně, která je označována jako SEOa s tím spřízněnými disciplínami, tady to asi nemá příliš smysl rozebírat.
Ano. Na počítači mám asi 15 stran dokumentů, ale nenahrál jsem je už na tyto stránky a právě jsem si nechal převést domenu .cz na jiný hosting, který už jsem si před tím zaplatil a SEO optimalizátory využívám a chci si to prostudovat ze stránek, které mám uložené do prohlížeče. No tak to už není potřeba asi rozebírat. Děkuji za veškerou pomoc a omlouvám se za mé otázky, které byly často určitě nevhodně formulované a někdy až zbytečné. Plíšek
SEO optimalizátory mohou sice v počátku pomoct, ale ve své podstatě nic neřeší, protože SEO mají pouze v názvu a často webu víc ublíží než prospějí.
Když už tady byla zmínka o SEO, tak základem je Pravidlo čtyř O:
Obsah. Originalita. Otevřenost. Osvěta.

Které z nich řeší zmíněný optimalizátor SEO?
Tak jak říkám. Na obsahu pracuju samozřejmě. Tamten blog byl spíše provizorní prakticky.
Petr Plíšek: To je ale odpověď úplně na něco jiného než na Kitovu poznámku o "optimalizátorech SEO"
ds: Tím se netrap. Stejně mi z té stránky smrdí Herbalife nebo něco podobného.
Kit: máš dobrý nos, HL smrdí až s té stránky, kde je v rámci SEO praktiky "Názory odborníků", a na kterou se tahle odkazovala