Přemístění webu na svůj hosting

Dobrý den,
nevím proč, ale můj web sdhkal.unas.cz se napoprvé načítá vždy hrozně dlouho. Na webu je nainstalován Wordpress. Pro přesnou představu píši Timing z Google Chrome:
DNS Lookup 12ms
Connecting 21ms
Sending 0
Waiting 6,98s
Receiving 236ms

Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno? Je možné to nějak vyřešit? Pokud ne, můžu si doménu sdhkal.unas.cz přesměrovat na svůj hosting?

Děkuji
Jan Pavel
Wordpress je pomalý, pomalá je i databáze na WZ. Když se to sečte, výsledkem je dlouhé načítání.
Podporuje tedy Webzdarma nějakou správu DNS? Mám svůj hosting, akorát bych chtěl zanechat webovou adresu, protože je již registrována v katalozích.
WZ má správu DNS, ale vlastní. Jinam asi odkazovat nebude.

Nejjednodušší je umístit na WZ pomocí .htaccess přesměrování na novou doménu. Vyhledávače si toho všimnou a přestanou starou adresu používat.

Pokud na nové adrese zachováš nějakou dobu i reklamu na WZ, tak se původní adresa nezruší. Návštěvníci však budou ihned přesměrováni na novou adresu.
O tomhle řešení uvažuji také, ale přece jenom bych byl radši, kdyby byla zachována stará adresa.
Doména je ve vlastnictví WZ a nelze ji "propůjčit" jinému hostingu.
To by nikdo nemusel vědět, že je web provozován na jiném hostingu. Pokud by někdo zkusil doménu unas.cz, byl by přesměrován na webzdarma.cz. Takže by to v důsledku pro WZ byla reklama.
Dobrý nápad, ale nepomůže.
Nejde o to, že by to nikdo nevěděl, ale jde o tu byrokracii. Vlastníkem je WZ a je pouze na něm, zda ti to povolí. Navíc mám pocit, že v tomhle to bude docela pěkně zamotané a nevím, zda to i půjde. Problém dělá už samotná doména třetího řádu. Kdyby to byla jen doména druhého řádu, tak by to bylo jednodušší. To se doména může přenést k novému hostingu. Jenže doména třetího řádu je už zapeklitá. Samotná doména zůstane nadále u WZ. Jen se musí zajistit přesměrování na ten nový hosting. Zde by však musela být účast obou. Ze strany WZ přesměrovat adresu na nové místo pomoci IP adresy, protože na novém hostingu nemáš vlastní doménu. A ze strany nového hostingu zajistit, aby přidal adresu do svého záznamu a připojil k prostoru. Ale i tak to bude problém, pač bys pak neměl přístup k FTP nebo MySQL. Tyto bývají většinou vázány na konkrétní doménu a serveru.
Prostě by to způsobovalo zmatek a popravdě obě strany by do toho raději ani nešli ;)
Jiná situace by byla, kdybys měl hosting i s vlastní doménou. To by pak stačilo ze strany WZ jen provést přesměrování na novou doménu. V tomto stavu bys vlastně měl ke svému obsahu dvě webové adresy. Jednak starou, jednak novou.
Hm tak to asi stránky přesměruju na novou adresu. :-(