e-shop-zdarma.cz provozovany na ***.wz.cz

zdravím možná mě odsoudíte ale kvůli neznalosti php jsem se rozhodl pro eshop-zdarma.cz. Hned po registraci mi to ukázalo možnost:

cituji:

Jak mohu provozovat e-shop na svojí doméně?

Zaregistrujte si vlastní doménu. Tuto službu poskytuje řada registrátorů, my doporučujeme forpsi.cz nebo wedos.cz, protože jsou velmi levní, poskytují dobré uživatelské rozhraní pro nastavení vaší domény a máme s nimi dobré zkušenosti i co se týká komunikace a podpory.
V administraci domény (nikoliv e-shopu) si nastavte následující:
CNAME záznam takto: www.vašedoména.cz CNAME www.eshop-zdarma.cz
A záznam takto: vašedoména.cz A 91.121.221.56
Pokud jsou v doméně nadefinované další A nebo CNAME záznamy, odstraňte je, protože by kolidovaly s těmi vašimi
Pro nastavení vždy používejte pouze A a CNAME záznamy, nepoužívejte "přesměrování" a podobné mechanismy, které někteří registrátoři nabízejí - nebudou fungovat.
Požádejte nás přes formulář v administraci vašeho e-shopu o přiřazení vaší domény k vašemu e-shopu. Pokud jste nastavili doménu správně, do 24 hodin se pod ní začne zobrazovat váš e-shop.


chtěl bych se zeptat jestli to je realizovatelny u webzdarma.cz...
Přeci jen http://*.wz.cz/ vypadá lépe než http://*.eshop-zdarma.cz/

Díky moc ;-)
Pokud to s eshopem myslíš vážně, tak si pořiď vlastní doménu a ZAPLAŤ hosting (stovku měsíčně ti to snad vydělá). Freehostin se na tyto projekty nehodí. Odezvy občas bývají pomalé (to se případným zákazníkům uřčitě bude moc líbit), výpadky jsou častější než na placených serverech a admini je neřeší tak urgentně, jako když pracují pro platícího zákazníka.

Navíc eshop sidlici na nějaké pochybné doméně nebude nikdo brát vážně.
Jak mohu provozovat e-shop na svojí doméně?

tím se myslí skutečně na vlastní doméně, třeba na pletu-svetry.cz

viz
E-shop můžete mít na vlastní doméně, pokud jste si nějakou zaregistrovali (cena registrace je cca 250,- Kč na rok podle příslušného registrátora).

Takže pokud budeš prodávat svetry červené, modré a žluté bude to možná OK, ve větším rozsahu viz zbi