Čínské znaky se vloží do souboru nakopírovaného na web

Ahoj, pokud přes FTP nebo WWW rozhraní nakopíruju stránku na tento web, nakonec za se objeví podivné "čínské" znaky.

Příklad na http://hesovi.unas.cz/index.html

Dělá to u všech souborů.

</body>
ℼⴭ婗刭䭅䅌䅍ㄭ〮婉ⴭ㰾楤⁶污杩㵮挢湥整≲㰾慴汢⁥楷瑤㵨㐢㘹•潢摲牥∽∰挊汥獬慰楣杮∽∰挠汥灬摡楤杮∽∰㰾牴㰾摴㰾⁡牨晥∽瑨灴⼺眯睷眮扥摺牡慭挮⽺㸢椼杭猊捲∽瑨灴⼺椯眮⹺穣戯湡敮⽲畮汤づ⸲楧≦眠摩桴∽㠲•敨杩瑨∽〶•猊祴敬∽慭杲湩›㬰瀠摡楤杮›㬰戠牯敤⵲楷瑤㩨〠•污㵴圢扥摚牡慭挮≺⼠㰾愯㰾琯㹤琼㹤㰊捳楲瑰琠灹㵥琧硥⽴慪慶捳楲瑰㸧ℼⴭ⼯ℼ䍛䅄䅔ਜ਼†瘠牡洠弳⁵‽氨捯瑡潩⹮牰瑯捯汯㴽栧瑴獰✺✿瑨灴❳✺瑨灴⤧✫⼺愯⹤穷挮⽺灯湥⽸睷⽷敤楬敶祲愯獪瀮灨㬧 †慶⁲㍭牟㴠䴠瑡⹨汦潯⡲慍桴爮湡潤⡭⨩㤹㤹㤹㤹㤹⤹਻†椠⁦ℨ潤畣敭瑮䴮塁畟敳⥤搠捯浵湥⹴䅍彘獵摥㴠✠✬਻†搠捯浵湥⹴牷瑩⁥∨猼牣⬢椢瑰琠灹㵥琧硥⽴慪慶捳楲瑰‧牳㵣∧洫弳⥵਻†搠捯浵湥⹴牷瑩⁥∨稿湯楥㵤∸㬩 †潤畣敭瑮眮楲整⠠☧浡㭰扣✽⬠洠弳⥲਻†椠⁦搨捯浵湥⹴䅍彘獵摥℠‽Ⱗ⤧搠捯浵湥⹴牷瑩⁥∨愦灭攻捸畬敤∽⬠搠捯浵湥⹴䅍彘獵摥㬩 †潤畣敭瑮眮楲整⠠潤畣敭瑮挮慨獲瑥㼠✠愦灭挻慨獲瑥✽搫捯浵湥⹴档牡敳⁴›搨捯浵湥⹴档牡捡整卲瑥㼠✠愦灭挻慨獲瑥✽搫捯浵湥⹴档牡捡整卲瑥㨠✠⤧㬩 †潤畣敭瑮眮楲整⠠☢浡㭰潬㵣•‫獥慣数眨湩潤⹷潬慣楴湯⤩਻†椠⁦搨捯浵湥⹴敲敦牲牥
潤畣敭瑮眮楲整⠠☢浡㭰敲敦敲㵲•‫獥慣数搨捯浵湥⹴敲敦牲牥⤩਻†椠⁦搨捯浵湥⹴潣瑮硥⥴搠捯浵湥⹴牷瑩⁥∨挦湯整瑸∽⬠攠捳灡⡥潤畣敭瑮挮湯整瑸⤩਻†椠⁦搨捯浵湥⹴浭彭潦
潤畣敭瑮眮楲整⠠☢浡㭰浭彭潦ㄽ⤢਻†搠捯浵湥⹴牷瑩⁥∨㸧尼猯牣⬢椢瑰∾㬩⼊崯㹝ⴭ㰾猯牣灩㹴渼獯牣灩㹴搼癩㰾⁡牨晥✽瑨灴⼺愯⹤穷挮⽺灯湥⽸睷⽷敤楬敶祲振⹫桰㽰㵮㕡㜹㐷㠶愦灭挻㵢㈱✳㰾浩⁧牳㵣栧瑴㩰⼯摡眮⹺穣漯数确眯睷搯汥癩牥⽹癡⹷桰㽰潺敮摩㌽☳浡㭰扣ㄽ㌲愦灭渻愽㤵㜷㘴✸猠祴敬✽慭杲湩›㬰瀠摡楤杮›㬰戠牯敤⵲楷瑤㩨〠‧污㵴✧⼠㰾愯㰾搯癩㰾港獯牣灩㹴㰊琯㹤⼼牴㰾琯扡敬㰾搯癩ਾℼⴭ婗刭䭅䅌䅍ㄭ〮䭉ⴭ
Tak to musí být někde u tebe. FTP jen přenáší soubory. Nemá tu moc něco do souboru přidávat.
Zkontroluj si u sebe soubory, zda tyto paznaky nemáš. Pokud ne, tak zkus jiného FTP klienta.
Pokud se to i nadále děje, tak prověř počítač na přítomnost viru.
<HTML>Tipnu si: Soubor má kódování UTF16 (tedy co znak, to dva bajty), čili není pro primitivní nástroj, jakým je reklamní bot, korektním HTML dokumentem; do kteréhož potom robot má vložit webzdarmí reklamu, tu však vloží v kódování ASCII (tedy co znak, to jeden bajt). Tento text, je-li interpretován jako UTF16, pak obsahuje nesmysly.

Řešení: používejte jiné kódování HTML souborů, ideálně UTF8.

(A prosté stažení stránky a následná prohlídka v hexeditoru mou hypotézu potvrzuje.)</HTML>
Děkuji! Tohle mě opravdu nenapadlo :(
Děkuji za radu..problém je v tom, že dokonce ani UTF-8 to nebere a místo českých znaků se vypíše např:
"Prosinec
Adventní setkání rodin
- sobota 3.12.2011 od 15:00
- povídání u punče a hraní společnských her ".

Byl bych moc vděčný za radu co s tím. Stránky jsou leporelo.unas.cz a abych chybu odstranil musím vždy přistoupit, přes vaší webovou administraci a všechny znaky ručně přepsat. Jiný způsob mi zatím bohužel nezafungoval. Dokonce ani nepoužívám databázi. Skutečně nechápu v čem může být problém.
Děkuji
@ScoutX: Týká se to reklamního robota? Jestli to dobře chápu, tak ne.

Na leporelo.unas.cz je problém jiný, stránka je v kódování windows-1250. V hlavičce ale úplně chybí jakákoliv informace o kódování a proto každý prohlížeč (a taky reklamní bot) použije nějaké výchozí kódování (které samozřejmě ve většině případů odpovídat nemusí). Řešením je přidat (správnou!) deklaraci kódování do hlavičky, viz http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html#meta.