Heslo k FTP

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, co se dá dělat, když jsem zapomněla heslo k FTP připojení... (prosím, že existuje nějaká varianta...)
Můžeš si ho nechat poslat na e-mail uvedený při registraci stránky.
Děkuji za odpověď, ale nějak z toho nechápu, na který e-mail, protože mi žádný neudělili. Je to přeci naprostocokoli@ajia.wz.cz. Navíc ani z tohoto mailu nemohu odesílat zprávy.. Díky předem za upřesnění.
Při registraci webu jsi musela uvést svou e-mailovou adresu, na kterou jsi dostala potvrzení o založení webu. Na tu samou adresu ti přijde mail s heslem, pokud svou doménu napíšeš do tohoto formuláře:
http://www.webzdarma.cz/posliheslo.html
<HTML>Chápu to špatně, nebo opravdu chceš nové heslo k ajia.wz.cz? Protože to znáš, když jsi schopna se přihlásit do administrace.</HTML>
<HTML>Thalia: Nemusí, dneska snad každý prohlížeč má funkci zapamatování hesel, takže člověk pak snadno zapomíná.

Takové heslo se pak dá z prohlížeče vytáhnout, jsou na to postupy, ale na každý prohlížeč jiný.

(Samozřejmě je zde i možnost, že tazatelka má na mysli jiný web a my jej máme uhodnout.)</HTML>
Alena se už neozvala, takže problém je nejspíš vyřešen. Je možné, že jen přehlédla "Zapomněli jste své heslo?".
Kdepak, já jsem si ho nechala poslat, ale to nebude podle mě ono... to bude heslo na mail a ne k FTP přenosu.. Prosím Vás,... chce to po mě jméno a heslo a to předtím nikdy nechtělo, takže jsem ho fakt zapomněla... dá se to nějak zjistit?
...navíc mi ani nepřišlo.... já se zblázním.... Mám obrovskej problém... udělala jsem si stránky na hotel, kterej ještě zatím neexistuje a chodí mi tam lidi...(je to na mé adrese), potřebovala bych tam nutně dát, že to zatím není otevřený, nevěděla jsem, že to jde tak snadno vygooglovat.... prosím pomooooc :(
Použij stejné heslo, které jsi použila k přihlášení do této diskuze.

Možná máš špatně jiné parametry spojení, např. jméno uživatele nebo jméno hostitele. V obou případech je to "ajia.wz.cz".
Jupíííí, jsem tam, díky všem, díky moc, miluju vás...! Jupíííííííí !