problémy na mém webu

Mám dotaz.
Proč mám rozházenou statistiku načetovaných hodin
na svých webkách, neboli kam zmizel soubor s údaji
o načetovaných hodinách od začátku roku a proč se zničehonic
počítá statistika za probíhající měsíc tak jako by včera
bylo prvního.
Dále, proč se mi změnila adresa u některých odkazů
kde se po přihlášení na forum webek vracím na předchozí
stránku? Je to už dýl ale tyto odkazy se kdovíproč
vrací na úvodní stránku celého webu.
<HTML>Nejspíš máte čet řešený pomocí souboru (nikoliv databáze). Pokud nemáte správně ošetřen současný přístup do souboru více běžícími skripty, může se stát, že jeden běžící skript soubor přečte, vymaže, mezitím druhý přečte, vymaže, první zapíše, druhý zapíše jediný záznam (protože předtím byl soubor prázdný).

K odkazům - pokud se vám adresy mění samy, vytvořil jste patrně nějaký nový druh umělé inteligence. Měl byste ji zničit, než ovládne svět.</HTML>
Veškeré problémy jsou aplikační. Tudíž je to pouze Váš problém. Tyto problémy si raději vyřešte sám nebo se ptejte v jiném sekci. WZ nemá pravomoc opravovat nebo řešit cizí skripty.

Jinak jak píše Nipal. V prvním případě to vypadá na nežádoucí efekt souborů. Tedy stav, kdy v jednom okamžiku k souboru zapisuji dva uživatele a dochází tak ke kolizi, který má za následek nezvratné vymazání obsahu souboru. Je potřeba ošetřit, aby k souboru v jednom okamžiku přistupoval pouze jeden uživatel. Nebo zvolit jiný způsob ukládání záznamu. Nejčastěji pomoci databáze.
Problémy s odkazy musí být někde v kódu. Buď je tam neošetřená podmínka nebo nedostupné parametry, které brání vytvořit specifickou adresu. Bez podrobnosti těžko pomoci.
Dobrá, ponechám otázku odkazů stranou i když to v jisté
době fungovalo a najednou vůbec. Za druhé řešit mé scripty na nikom určitě nechci, chci jen aby všecko zůstalo tak jak jsem to udělal. Za třetí nejde o to jak mám řešen chat ale o stahování
(maximálně 1x denně a minimálně 1x za týden) infa chatroomu na seznam.cz a ukládání do souboru. Vznikají dva soubory a) za probíhající měsíc, b) soubor s údaji od 1.1. 2011. Přístup dvou
uživatelů ve stejný okamžik k těmto souborům je nemožný neb soubor za probíhající měsíc se koncem měsíce využije pro tvorbu grafu a začne se nový, což dělám sám na odkaze, který nikdo jiný nepoužívá. Soubor s daty od 1.1. 2011 odstraňuji koncem roku ručně přes ftp, aby se mohl ukládat další, pro nový rok. Není mi tedy jasné kde by vznikl onen dvojí přístup. Jak už jsem psal, soubor založený 1.1. 2011 zmizel takže to teď vypadá jakoby 1.1. 2011 byl den 16.8. 2011. Zkrátka ho někdo odstranil a on se začal znova.
Zde je ta stránka: http://www.brepta.nazory.cz/hajany/ordnung.php
vidíte, že za probíhajíc měsíc a od 1.1. 2011 jsou tam jen 2 dny což je nesmysl.
A jak tedy máš vyřešeno, když 2 uživatelé současně napíší příspěvek? Děláš na soubor pouze append? Nerozumím tomu, že přístup dvou uživatelů k jednomu souboru je nemožný. Jak to máš ošetřeno? Normálně do jednoho souboru může zapisovat mnoho procesů, data se pak promíchají. To je výhoda například při logování.
Pokud odkazy předtím fungovaly a teď ne, tak jsou dvě věci. Na serveru došlo k úpravě nastavení, na které Vaše aplikace nebyla připravena a nyní pracuje jinak než má (třeba vypnuté register_globals). Nebo nyní nastala situace, které jste si na začátku nevšiml a začíná se projevovat až teď. Prostě bez bližšího popisu nemůžeme pomoci.

Tady ale nejde o stav, kdy k souboru přistupujete Vy, ale o situaci, kdy se tam vkládá statistický záznam. Jde pouze o ukládání do toho souboru. Ne o čtení.
WZ jen tak nemaže soubory. Soubor musela smazat jedině aplikace. Takže tam musíte mít neošetřený stav. Buď to co zde píšeme - dvojnásobný zápis, který způsobí vymazání původních dat, nebo byl proveden příkaz ke smazání souboru nebo obsahu.