Smazání Stránek

Opravdu děkuji Wztku že mi vymazala veškerá data na mojí osobní stránce, která jsem hromadil 4 roky mohlo přijít aspon upozornění byli tam celkem zásadní pro mě data, fotky a jiné ....

takže opravdu děkuji za demenci připomínající FB


končím s WZ ....


nazdar
Mně Tvé stránky normálně fungují...
<HTML>To i jindy myslíš hned na to nejhorší? Výpadek tě nenapadl?

Když s námi končíš, tak asi je zbytečné upozorňovat na nesprávné zobrazování reklamního banneru...</HTML>
Výpadek na Nike mě dnes také zaskočil, dokonce přímo při prezentaci, takže jsem si generálský efekt užil. Ale odcházet kvůli tomu nebudu. Možná důležité části zkopíruji někam jinam, abych měl záložní řešení pro tyto situace.

Vždycky je něco za něco. Na hostingu zdarma nelze očekávat 100% spolehlivost. Pokud někdo potřebuje šest devítek, bude muset za to i patřičně zaplatit.
Tak jsem si spočítal, že udržováním kopie svého webu na serveru jiného poskytovatele webhostingu dosáhnu celkové spolehlivosti pěti devítek, tzn. zhruba pětiminutového výpadku ročně. To už je docela slušné. Znamená to, že při výpadku jednoho hostingu budu moci svou prezentaci s velkou pravděpodobností dokončit.

Znamená to, že pro mne je vytvoření kopie výhodnější, než úplný útěk k jinému hostingu, protože přemístěním webu se jeho spolehlivost zpravidla nezvýší.
Pardon výpadek mě napadl, ale při přístupu na FTP a přes správu jsem neviděl žádné soubory, tak jsem logicky uvažoval, že data byla vymazána.

Jedna věc je výpadek nedostupnosti jiná zase, že všechna data i při připojení prostě zmizí.

Reklamy mi nevadí jen bych nerad přišel o data co sem tam naupladoval některé už ani nemám v pc...

Každopádně se omlouvám a díky za podporu.

Jinak jsem se celkem lekl, když mi to nehlásilo žádné informace ani data jen že nepovolený přístup a složka prádzná bez adresářů.

Čas na na to zálohovat data :D

Reklamu mám na úvodu a pak dole na každé stránce, ale je fakt, že moc není vidět zvolil jsem automatické umístění, ale klidně bych to dal úplně nahoru nad design .. stránky sou porměrně dost staré a už o ně moc nepečuju jen využívám občasně.
Při výpadku zřejmě byly na nějakou dobu odpojeny datové disky, ale server běžel dál. Neviděl žádná data, tak ani žádná neukázal. Přece nepadne jen kvůli tomu, že nemá přístupná data?

To jsi data ze svého PC po uploadu smazal? Nebo jsi snad použil Správce souborů? Uvědom si, že tohle je hosting bez garance, o data můžeš kdykoli přijít a to bez varování. Svá data mám podle důležitosti na 2-4 nezávislých místech. Nedávno mi odešel pevný disk, tak se to hodilo. Nedůležitá data samozřejmě nezálohuji vůbec.
Spíš tu mám naházené věci z různých připojení a vše nemám v PC .. škoda že tu není něco jako stáhnout komplet data v ZIPu nebo tak musim to sosnout ručně přes FTP
Na kompletní mirror FTP se mi osvědčil program Lftp, ale třeba Total Commander by to měl zvládnout také - na několik kliknutí.
Prosím o radu:
Smazal jsem si na svých stránkách index.html a už ho tam nemůžu nahrát. Co mám dělat?
Miloš.
Na serveru Nike je v tuto chvíli výpadek. Počkej, než se problém vyřeší a pak to zkus znovu.
<HTML>Tak nakonec koukám, že i když je tu téma Výpadek, tak je to na dvě věci...

sledujte <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=67012&t=67012">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=67012&t=67012</a>

Zamykám.
<style>form {display:none;}</style></HTML>