porušování podmínek ze strany webzdarma

Dobrý den a zároveň naneschledanou!

Nejenže nejde FTP protokol, hlásí to na vašich error stránkách, že nemáme správně index. Což je holá blbost. Databáze je pomalá a klient na db je předpotopní. Zároveň bych uvažoval o právní cestě, vzhledem k tomu že nejen že požkozujete klienty, kteří vám zadávají reklamu, ale i klienty jako my, kteří tu reklamu dávají na své weby. Vaše podmínky jsou jasně danné, jenže vy sami je porušujete, tudíž zvažujeme právní informace co s vámi.
Kdekdo na domácím serveru bude lepší než vy.

Sbohem a naneschledanou
Ty také porušuješ závazná pravidla:

http://pravidla.cz

Databáze jsou rychlé (kromě MySQL). Administraci DB si můžeš nahrát jakou chceš, třeba Adminer. My ostatní víme, že WZ je služba bez garance.

Sbohem a nevracej se.
<HTML>To by mě tedy zajímalo, jakéže podmínky to porušujeme. Technický problém se může vyskytnout všude, i na placeném hostingu. Taky jim hned píšeš, že na ně pošleš právníky? Já osobně tedy čekám, až se problém zas napraví. Věř, že děláme vše, aby služby co nejdřív zase fungovaly... (tj. pokud myslíš bod 6 našich podmínek, tak nevidím nic, v čem bychom ho porušovali).

Jestli chceš pryč, nikdo tě nedrží. Jestli ne, tak sleduj <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=67012&t=67012">téma o dnešním výpadku na serveru nike</a>.</HTML>
Klidně na WZ pošli armádu právníků, ale stejně nevyhraješ. Už jen z faktu, že tvůj příspěvek je výkřik do prázdna.

V prvé řadě, jak píše Thalia, v té době byl výpadek. Což je věc, která se stává a tudíž nejde o žádné porušování podmínek. WZ se sice zavazuje, že služba bude bez přerušení, ale výpadek je věc nepředvidatelná.

Kdybys pořádně četl podmínky, tak bys také věděl, že WZ nenese žádnou zodpovědnost za případnou finanční či jinou újmu způsobenou ať už funkčností či nefunkčností služby.
Což znamená, že po WZ nemůžeš požadovat žádné odškodnění ani žádný právní úkon, třeba jen v podobě omluvy.
Když jsi ses registroval, tak jsi s těmito podmínkami souhlasil. Když se ti to teď nelíbí nebo máš pocit, že WZ nesplňuje závazky, tak máš svobodnou volbu "smlouvu" s WZ rozvázat. Ovšem bez jakýchkoli náhrad.
Dobrý den, tak jsem si oddychl, když jsem si přečetl že to byl jen výpadek, mně se někdo zkoušel dostat na email, a tak mi ho zablokovali, a den na to mi nešly stránky :) jinak s webzdarma.cz mám velmi dobré zkušenosti, a líbí se mi i to že když mám primitivní stránky v HTML psané v notepadu, že mi stačí obyčejný total commander abych to mohl uploadovat na FTP... a nechápu proč někdo chce posílat právníky na někoho, kdo mu něco bezplatně nabízí..... ..lidé jsou různí..