Nepoužitelný web, nemožnost administrace. Konečná?

Používám váš hosting cca 7 let. Měl jsem téměř 100 tisíc přístupů. Po začátcích jsem přešel na redakční systém a nastavil reklamu na každou stránku dole.
Někdy cca v roce 2009 jsem delší dobu nepřispíval články a pak jsem zjistil, že se mi tam cpe reklama takovým způsobem, že ten web považuji za nepoužitelný. Zkusil jsem se přihlásit a podívat se zda nemám já něco někde špatně. Žel nešlo a stále nelze.
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /3w/wz.cz/p/ppssb/autor.php on line 269
Kouknul jsem tehdy na ten soubor. Nevykazoval změnu. Dle posledního přihlášení, mi nikdo heslo neukradl. Možná došlo ke změně verze PHP apod. Nevím. Ale žádný e-mail jsem nedostal.
V nastavení jsem si všiml, že u reklamy přibylo: a každého php souboru. Ale žádný e-mail jsem nedostal.
Mám to zrušit, když není o mé stránky ze strany hostingu zájem? Co s tím? Může mi administrátor nějak pomoci?
Franta ppssb.wz.cz
<HTML>Tak za těch sedm let je jasné, že ke změně php došlo, teď jsi na serveru s php5. Ono "a každého php souboru" je tam už hooodně dlouho, nepamatuju jinou verzi a to jsem tu taky už x let.

<em>Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /3w/wz.cz/p/ppssb/autor.php on line 269</em><br>
Kouknu do tohoto souboru a vidím, že je tam vložená reklama - je tam totiž tag </body> a před něj se reklama vkládá při nastavení Dole.

Řešení - nastavit vkládání nahoru, do cesty k souboru vyplnit cestu k souboru s patičkou. Do souboru s patičkou překopírovat z jiného souboru kod reklamy. Z ostatnich souboru kod reklamy odstranit (nejrychleji asi prehratim ze zalohy).</HTML>
Děkuji za odpověď.
Asi jsem se, ale špatně vyjádřil, napíši to tedy jinak, snad srozumitelněji.
Na konci roku 2009 jsem psal článek na první stranu a tehdy určitě žádný takový problém nebyl. Můžeme si i ověřit v jakém to bylo stavu 23.6.2009.
http://web.archive.org/web/20090623050759/http://www.ppssb.wz.cz/view.php?nazevclanku=uver-se-promlci-za-3-roky-ale-zastavni-pravo-k-nemu-za-10-let-ano-ctete-dobre-takovy-je-navrh&cisloclanku=2009030002
Zde je vidět, že reklama byla jedna dole. Nyní mám 10 nahoře, jednu nad úvodním článkem, jednu v pravém sloupci uprostřed a tři dole. Z poslední novinky vyplývá, že ještě 14.11.2010 jsem se mohl přihlásit, to dnes nemohu.
Tak mne napadá, jestli to vše nevzniklo tím, když jsem změnil umístění reklamy. Tehdy se to do php souborů nezapsalo ač mělo. A zřejmě následná kontrola dle nastavení reklamy doplnila, co měla. Jen bych předpokládal, že při vložení nedojde k "poškození" funkčnosti php souboru.
Navrhovanému řešení však příliš nerozumím. Nejsem si vědom, že bych měl nějakou patičku, nějaký soubor s patičkou.
Nebudu porušovat pravidla, když ji mám ze všech ostatních souborů odstranit? Anebo proč ji mám přidávat do nějaké patičky, když bude nahoře?
<HTML>No tak říkal jsi, že jsi nastavil vkládání dolů a používáš redakční systém (phpRS) - tj. je tam nějaká patička a tak jsem ji navrhla jako vhodné a nenápadné místo pro umístění reklamy. Pokud chceš reklamu jen na hlavní straně nahoře, tak přece stačí nastavit vkládání Nahoře a bude jen v indexu (pokud nebude nastaveno jinak, plus připomínám, že po změně nastavení je třeba nahrát soubory znovu - vložená reklama sama nezmizí).

<em>Jen bych předpokládal, že při vložení nedojde k "poškození" funkčnosti php souboru.</em><br>
On robot nerozpozná okolí toho, kam se vkládá. Našel tag </body>, tak před něj vložil kód. Že se tento tag nacházel někde uvnitř php kódu, to už myslím nijak ovlivnit nemůže.

<em>Nebudu porušovat pravidla, když ji mám ze všech ostatních souborů odstranit?</em><br>
Ne, nebudeš.</HTML>
Děkuji, už se mi to pomalu rozjíždí.
Pomalu proto, protože dělám mnohé věci ručně.
Potřeboval bych ftp přístup.
Vyzkoušel jsem zda se připojím jinam a šlo to, takže průchozí.
V návodu k ftp uvádíte:
Heslo/Password - nastavíte v Administraci v Nastavení ftp účtu
Je vhodné zaškrtnou Použít pasivní režim přenosu/Use passive mode for transfers.
Já tam však nikde nastavení ftp účtu nenám.
Co dělám špatně? Co je špatně?
<HTML><em>Heslo/Password - nastavíte v Administraci v Nastavení ftp účtu... Co je špatně?</em><br>
Špatně je to, že jsem si tohoto při předělávání tohoto návodu nevšimla :-/... Samozřejmě tam má být jen Nastavíte v administraci v Nastavení (nebo možná lépe jen Stejné jako do administrace).

Problém byl asi v tom, že tvoje IP adresa byla blokována -> odblokováno (více viz tučné téma Nejde připojení na ftp, login incorrect). Zkus teď ftp znovu.</HTML>
Děkuji, ftp již funguje.

Řešení - nastavit vkládání nahoru, do cesty k souboru vyplnit cestu k souboru s patičkou. Do souboru s patičkou překopírovat z jiného souboru kod reklamy.
Už asi rozumím, ale v phprs je soubor, o kterém lze uvažovat jako o patíčce, s příponou sab a nastavení vyžaduje: htm, html, php.
Stále něco špatně chápu?
Udělej to podle:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
obsah souboru reklama.html po vložení reklamy vlož do toho souboru, o kterém si myslíš, že je patička. Ze zbylých souborů vymaž vložené kódy reklamních bannerů nebo nahraj čisté soubory PHPRS znuvu na web (s tím jedním upraveným)
Jo,jo, už to studuji a vidím, že je to diskutováno mnohokrát, ani se Thalii nedivím, že se odmlčela. Já bych mu taky nepsal. :)
Nastavil jsem na horní a do ./reklama.html. Předpokládám, že takto je zde chápána relativní adresa.
Pak jsem nakopíroval index.php a reklama.html do rootu.
Reklama z index.php zmizela, ale do reklama.html nic nepřibylo.
Ono by mi to ani vadit nemuselo, protože tam tu reklamu mám, jen nevím zda mám ten správný kód.
<HTML>Jj nevadí, že se nic nenahrálo (relativní cesta by měla být jen reklama.html), hlavní je, že reklama na webu je a že se zobrazuje podle pravidel. Kód je správný.</HTML>
Já se tedy omlouvám, a to za nadpis tohoto tématu.
Zdá se, že jsem si vlastně všechny ty potíže způsobil sám. Nevím, co jsem si tehdy myslel když jsem reklamu přepínal dolů, snad že se kód reklamy bude zapisovat až při čtení toho souboru. Už nevím.
Nakonec jsem přece jen všechny soubory nahrál znovu, tentokrát jsem si trouba ujasnil, které jsou ty správné. Nicméně jsem musel i obnovit obsah databáze. Nyní téměř OK.
Nikde jsem nenarazil na to, že by to dělalo i někomu jinému.
Když kliknu na odkaz nebo tlačítko, třeba při přihlašování, často mi vyskočí okno s dotazem zda se má soubor uložit či otevřít v programu. Vůbec netuším zda je problém u mne nebo na wz a v čem by to mohlo být.
Když jsem naposledy přidával článek, tak mi to udělalo třikrát a ten článek byl přidán třikrát, no hrůza.
Čím by to mohlo být, prosím?
Databáze MySQL na WZ je velmi pomalá, protože je přetížená. Než odpoví na dotaz, vyprší timeout PHP skriptu a prohlížeč obdrží prázdnou odpověď. Často vidím ve skriptech několik dotazů do databáze na jedno zobrazení stránky. Po timeoutu je většinou nabídnuto uložení do souboru nebo otevření v programu...

Řešením by mohlo být opravení skriptů PHP a/nebo výměna MySQL za SQLite, které na WZ běhá mnohem, mnohem rychleji.