Když dávám hypertext. odkaz na obrázek, jak na to?

Zdravím, dělám stránky pro naší školku.
Dělám stránku a nezobrazuje se mi obrázek. Mám dát hypertextový odkaz? odkud ho vzít? ze složky index-soubory nebo z normální složky? Potom, nahrála jsem na wz soubor index, kam mám nahrát věci, které ho doplnuji v pc v souboru index-soubory? Jako např. obrázek? Mám udělat na wz také složku index-soubory? a aby se mi to zobrazovalo, mám na wz nahrát věci ze složky index-soubory nebo normálně z pc ze složky kde to mám?
Děkuji za trpělivost
Nejjednodušší je nevytvářet na serveru žádné složky. Naděláš nejméně chyb.

http://www.jakpsatweb.cz/html/obrazky.html
http://www.jakpsatweb.cz/odkazy-html.html
pomůže ještě někdo? dělám stranky ve word 2007
To jsi mohla napsat hned, že to děláš v tom příšerném Wordu. Hned mi naskočila husí kůže. Vytvoř na serveru složku index_soubory a do ní nakopíruj vše, co máš v lokální složce index_soubory.
a jak je to s tím hypertextem u obrázku, musím ho tam dávat?
Co je to "hypertext u obrázku"? Hypertextový odkaz na obrázek už tam máš. Chybí tam jen ta složka index_soubory s obrázky.
aha. já myslela, že když dělám odkaz na další stranku a zvýrazním si text např. Aktuality dám hypertextový odkaz, pak se to najde a na netu funguje, že je to u obrázků stejné
Psaní webu v HTML ve Wordu přináší spoustu problémů. Asi nejzávažnější je ten, že vlastně nevidíš, co se děje uvnitř. Pokud se nechceš učit HTML, tak místo Wordu ti doporučím blog (resp. nějaký redakční systém). Udělá ti to mnohem lepší službu. Ten Word je spíš za trest. Kdo v něm chce psát web, ten si ho zaslouží.