nekdo se mi naboural do účtu

někdo ze studentů Soukromého gymnázia Brno, kde se studuje informatika, se naboural do mých stránek, nejedou mi aktuality a to ještě před hodinou fungovaly. Ted je tam jen text podvod. Si hodte zdrojový kod.
Nikdo se nikam nenaboural, problém bude zřejmě jinde.

Nepoužívala jsi náhodou "online editor", který je v administraci dostupný? Obsahuje totiž několik chyb a občas se stane, že když více lidí upravuje soubor se stejným názvem (a aktuality.htm je opravdu častý název), tak přestože se jedná o odlišné soubory (a v jiných adresářích), do obou se uloží stejný obsah (tzn. se tvůj obsah může tratit nebo naopak nakopírovat k někomu jinému. Řešení: nepoužívej správce souborů, ale klasické FTP.

V rychlosti shrnu, proč si to myslím: pokud by měl někdo přístup, neupraví pouze aktuality, ale rovnou index. Samozřejmě si ale můžeš pro jistotu změnit přihlašovací heslo ;)

Dodatek: Použití FTP a úpravy každého souboru lokálně (tzn. ve tvém vlastním PC) má jeden příjemný vedlejší efekt. Máš u sebe vždy kompletní zálohu svého webu. Webzdarma zálohy za uživatele nedělá a zřejmě by na to nebyly ani prostředky.
___
Mimochodem, o tom kousku, který se ti do stránek vložil, si myslím svoje. Podle mě se nějaká trubka snaží udělat phishingovou stránku vlastnímu gymplu (a neumí soubory pojmenovat tak, aby to nebilo do očí ;).
stránky tvořím u sebe v PC a pak je vkládám sem....nevadí, nějak to opravím