Nejedou domény *.wz.cz, *.euweb.cz, *.kvalitne.cz a další [opraveno a zamčeno 18.12.2011]

Všiml jsem si, že se tady množí stížnosti na víc než 12hodinový výpadek na různých doménách. Všechny sídlí na jednom serveru: Siva. Ještě nedávno byly na serveru Nike. Zdá se, že právě probíhá migrace webů ze starého serveru na nový.

Server Siva běží a podle mne se jednotlivé prezentace budou postupně objevovat. Je možné, že mezitím vznikl nějaký technický problém, který admini řeší. Dokud ho nevyřeší, nebudou nám odpovídat.

Hlavně se nepokoušejte své prezentace nahrávat znovu. Nemá to význam. Také patřím mezi postižené výpadkem (na *.wz.cz) a nezbývá mi nic jiného, než čekat.
No je to skvělý, celkem tu už nadávám, ovšem zajímalo by mě jaká bude stabilita i po migraci (pokud tedy nějaká probíhá) ? Protože to jak to neustále padá, neustále se seká FTP a neustále to do PC hází jen HTML bez CSS či to hodí PHP error.. to mě celkem štve :-\
> Dokud ho nevyřeší, nebudou nám odpovídat.

Mozna by mohli ztratit par vterin a napsat nam sem, ze nam to delaji. At vime, ze nesedi doma s prstem v pr... nose (v coz tajne doufam i pres to, ze nepisou). I kdyz, ono by to asi netrvalo jenom par vterin... s odezvou mistnich systemu by jim jeden prispevek trval spis par minut. Ale i tak.
Ty bys byl ochoten obětovat těch pár minut, o které se oddálí řešení problému jenom proto aby ses dozvěděl větu "Na serveru je nějaký problém, řešíme to"? Takovou větu si můžeš domyslet, jako kdyby ji sem napsali.

Kdybych byl adminem, který by musel tímto způsobem reagovat, napsal bych si na to skript, který by to psal za mne. Ovšem takových hlášení by bylo asi zbytečně mnoho, protože minutového výpadku si uživatelé zpravidla ani nevšimnou, ale dohledový systém ho zaregistruje. Můžeme si být jisti, že o výpadku admini vědí mnohem dřív, než se objeví první stížnost na fóru.
Parada, mam tu osobne a ucitelske stranky a studenti mi pisu, ze sa nevedia dostat k info o zajtrajsom zapoctovom teste - 85 studentov - tak faj, teraz mam pracu naviac rozosielat hromadne maily..... :((((( DIKY, DIKY!
Taky bych se nezlobil, kdyby to už nahodili. Fakt toto je každý druhý týden a to tu mám stránky dva měsíce. Špatná volba teda. Bohužel no, teďka už web předělávat nebudu, ikdyž sem o tom silně uvažoval. :/
Je to hosting zdarma, bez garance. Když jsme se tu registrovali, souhlasili jsme s těmito podmínkami. Pokud někdo potřebuje garantovanou službu, měl by být ochoten za ni zaplatit. Levných hostingů se zárukou je kolem hromada.

Myslím si, že to admini za pár hodin zprovozní.

Na rozesílání info studentům by se mohl hodit spíš Facebook.
Teď jsem zjistil svůj omyl. Žádné stěhování se zřejmě nekoná, domény jsou stále na serveru Nike. Je totiž rozdíl, pokud se zeptám na IP adresu domény wz.cz (server Siva) a domény aa.wz.cz (server Nike).

Jedná se tedy zřejmě o normální výpadek s nenormální dobou trvání.
No konečně vše funguje! To byla doba, než to zprovoznili. Hurá!
> Ty bys byl ochoten obětovat těch pár minut, o které se oddálí řešení problému jenom proto aby ses dozvěděl větu "Na serveru je nějaký problém, řešíme to"?

Ano. Jinak dik za zprovozneni.
<HTML>Fosfor:
<em>> Ty bys byl ochoten obětovat těch pár minut, o které se oddálí řešení problému jenom proto aby ses dozvěděl větu "Na serveru je nějaký problém, řešíme to"?

Ano. </em><br>

Ale to nebylo jen jedno téma a jeden mail na podporu. To je deset témat ve fóru a sto mailů na podpoře. Než bych všem napsala, že je problém a že ho řešíme, tak bych na konci mohla začít znovu, tektokrát o tom, že problém je vyřešen. Tak si to opravdu představuješ? Já ne. Normálně do fóra píšu, že na problému se pracuje, ale opravdu pořád u pc nejsem (zejména o víkendu), tak se občas stane, že ta informace tu holt není. Ale to rozhodně neznamená, že se to neřeší.

Jinak ano, server opět běží, týkalo se to části webů na nike. Za potíže se omlouváme.

<h3>Zamčeno. Nepište sem!</h3>

<style>form {display:none;}</style></HTML>