Po tom ako som natiahol vsetky subory svojej stranky na server cez FTP klienta, mi nefungoval ziaden odkaz na dalsie listy mojej stranky.
Vsetky sdresy som mal spravne a podla popisu podpory server podporuje diaktiriku.
Nezmysel!
Az po tom ako som vsetky nazvy a adresy prerobil bez diakritiky, zatvoril svoju stranku a znova ju dal nacitat , zacali vsetky odkazy fungovat.
Vzhledem k tomu, že i text máš na svém webu se špatnou diakritikou a máš tam vadná URL, zřejmě jsi používání diakritiky v URL nepochopil. Není jednoduché všechna URL upravit tak, aby s diakritikou fungovala. Ve většině případů je praktičtější z URL diakritiku i interpunkci odstranit.
Proč máš v URL mezery? Tak jak to máš, to vůbec nemusí fungovat. Raději je nahraď spojovníky. Pokud tam skutečně mezery potřebuješ, nahraď je "%20", ať to máš tak, jak se to má správně dělat.
Do teraz som s medzerami v nazvoch ziadne problemy nemal, prehliadac alebo server sam namiesto nich doplnal %20.
ako to myslis, ze mam na svojom webe text so zlou diakritikou?
Novější prohlížeče mohou ty mezery zvládnout, ale standardně v URL mezery být nesmí.
"Ide o hru, kde na začiatku dostanete 4 ?ivly:
Vodu, oheň, vzduch a zem.
Ich vzájomnou kombináciou získate ďal?ie a ďal?ie veci tzv. objavy."
Místo žšť se mi objevují prázdné obdélníčky. Měl by sis to opravit.
Mne to ukazuje spravne tak v note pade, editore www i v opere a exporery.
Neviem, kde moze byt problem...
Cez co sa na to divate vy?
Firefox 8.0, ale třeba v Lynxu mi to dává špatně skoro všechny české znaky.
Je to tím, že v hlavičce stránky nemáš deklarovánu použitou znakovou sadu Windows-1250. Když ručně změním kódování, tak to funguje OK.
Upravil som index.html
Urcil som znakovu sadu Windows-1250.
Mozete sa na to este raz pozriet, ci sa to uz zobrazuje spravne?
janix5.webzdarma.cz
Ak to uz bude dobre, upravim tak vsetky listy...
Ano, teď je to v pořádku.
Mam radost, zase som sa nieco naucil a som o krocik blizsie k dokonalosti :)